Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο Δαλάκα και Ασημίνα -Τι θα κρίνει αν θα ξαναμπούν στο ριάλιτι

Την Πέμπτη το κρίσιμο ραντεβού Ατζούν με Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου για την παραμονή τους στο Survivor All Star.

Πρόσωπα των ημερών έχουν γίνει η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Ασημίνα Δαλάκα με αφορμή την αποβολή τους από το Survivor All Star. Οι δυο παίκτριες μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη ότι είχαν επαφή με κινητό τηλέφωνο αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι συμπαίκτες τους αντέδρασαν έντονα και Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι φεύγουν από τον παιχνίδι. Ωστόσο και οι παραμένουν στον Αγιο Δομίνικο σε ένα ξενοδοχείο του νησιού, χωρίς όμως να έχουν λάβει τα κινητά τους τηλέφωνα.

Survivor All Star: Τέλη της εβδομάδας το κρίσιμο ραντεβού Ατζούν με Δαλάκα και Ασημίνα

Και ενώ τα σενάριο δίνουν και παίρνουν και όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν έχουν επιστρέψει οι δύο γυναίκες στην Ελλάδα, φαίνεται ότι το
το σενάριο για Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα αλλάζει.

Την Πέμπτη (09/02) οι δύο παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να συναντηθούν με τον παραγωγό του Survivor All Star Ατζούν Ιλιτζαλί, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό τι θα συζητήσουν. Ολα δείχνουν πάντως πως δεν αποκλείεται να τις ξαναδούμε στον στίβο μάχης.

Ο δημοσιογράφος είπε επίσης πως ακόμη δε γνωρίζει ποια είναι πλέον η σχέση της Ασημίνας Χατζηανδρέου με την Κατερίνα Δαλάκα, οι οποίες δεν έχουν επικοινωνία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται πώς ανάρτηση περί επιστροφής Δαλάκα – Χατζηανδρέου είχε κάνει και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. «Ο Ατζούν δεν θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα ή Τρίτη και θα μιλήσει τα κορίτσια και όχι μόνο… Η ποινή που πρότεινε ήταν να μη φάνε πέντε έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δεν το δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει τη γνώμη. Υ.Γ. Από βδομάδα τα υπόλοιπα», έγραψε χαρακτηριστικά ο μισθοφόρος, αφήνοντας και αυτός με τη σειρά του ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επιστροφή των δύο γυναικών στο παιχνίδι.


Πηγή