Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Στον «αέρα» το τρέιλερ -Το πλάνο που ίσως προμηνύει τη μεγάλη επιστροφή [βίντεο]

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνουν στον ΣΚΑΪ και την Acun Medya για το Survivor All Star.

Η επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης μέσω της συχνότητας του φαληρικού καναλιού δρομολογείται πλέον με γοργούς ρυθμούς. Μάλιστα, για την All Star εκδοχή του Survivor προβλήθηκε και το πρώτο τρέιλερ, το βράδυ της Παρασκευής (16/12).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με το ποιοι θα στελεχώσουν το δυναμικό του ειδικού αυτού κύκλου του Survivor. Ήδη πολλά ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ότι θα ταξιδέψουν ξανά στον Άγιο Δομίνικο στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι επίσημο, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Survivor All Star: Το πλάνο που μπορεί να «δείχνει» την επιστροφή Ντάνου

«Το Survivor τώρα επιστρέφει με τους παίκτες που έγραψαν ιστορία. Τη δική τους ιστορία», αναφέρεται στο τρέιλερ με τα πλάνα ίσως να «προδίδουν» τους παίκτες που θα επιστρέψουν ξανά στις οθόνες του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα, το πρώτο από αυτά δείχνει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, για τον οποίο η φημολογία είχε… εκτιναχθεί το προηγούμενο διάστημα.

«Οι ήρωες, οι πρωταγωνιστές, οι νικητές» σημειώνεται στο κλείσιμο του τρέιλερ και το Survivor All Star έρχεται και επίσημα για να κερδίσει το μέρος του κοινού που παραδοσιακά προσελκύει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή