Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Survivor All Star: Τι απάντησε ο Στάθης Σχίζας στο ενδεχόμενο να βρίσκεται στις τελικές επιλογές

Στο ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο Survivor All Star αναφέρθηκε μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης ο Στάθης Σχίζας.

Κατά την «εισβολή» του στο πλατώ της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, ο νικητής του τελευταίου Survivor μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία του, αλλά και για το εάν θα τον δούμε τελικά στον All Star κύκλο του παιχνιδιού. Μάλιστα, τον χαρακτήρισε… Champions League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στο Survivor πήγα πρώτα για την εμπειρία και μετά έκατσε και το έπαθλο. Δεν πήγα για να διαφημίσω τον εαυτό μου, δεν πίστευα ότι θα με βοηθήσει το παιχνίδι στη δουλειά μου», δήλωσε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε ότι τους μήνες που ήταν εκεί έχασε συνολικά 14 κιλά.

Σε ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor All-Star, απάντησε: «Δεν ξέρω. Ωραία θα ήταν. Τώρα είναι All-Star, είναι όλοι οι νικητές, το Champions League, οπότε είναι και λίγο τιμητικό».

Για το ποιους θεωρεί δυνατούς αντιπάλους και θα ήθελε να δοκιμαστεί μαζί τους στον στίβο, ο Στάθης Σχίζας ανέφερε -μεταξύ άλλων- τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Ηλία Γκότση, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σάκη Κατσούλη και τον Γιώργο Πιλίδη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή