Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Χάος στο συμβούλιο του νησιού, «σφάχτηκαν» οι μπλε

Χαμός έγινε για άλλη μια φορά στο συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star.

Οι Μαχητές έχασαν για τρίτη φορά την ασυλία τους και κλήθηκαν να ψηφίσουν εκ νέου έναν παίκτη από την ομάδα τους στο συμβούλιο του νησιού. Μάλιστα οι τόνοι ανέβηκαν μετά την ψηφοφορία καθώς η Μελίνα άφησε αιχμή ότι οι ψήφοι μαγειρεύτηκαν από τον Τάκη Καραγκούνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού της Τρίτης βγήκαν υποψήφιοι μετά την ήττα τους από τους Διάσημους ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, οπότε έμεινε άλλος ένας υποψήφιος.

Τα spoilers πράγματι επιβεβαιώθηκαν και υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Μελίνα Μεταξά, αφήνοντας άφωνο ακόμα και τον Γιώργο Λιανό γιατί στην ψηφοφορία συνέβη κάτι ασυνήθιστο, αφού τα πρώτα επτά χαρτιά που τράβηξε ο παρουσιαστής, έδειχναν διαφορετικά ονόματα παικτών.

«Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει αυτό» είπε γεμάτος απορία. Ωστόσο, όσο προχωρούσε η ψηφοφορία, η Μελίνα Μεταξά ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και άρα είναι και επίσημα η πέμπτη υποψήφια προς αποχώρηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor All Star: Οι αιχμές της Μελίνας για τον Τάκη

Η ίδια έχει υπάρξει στο παρελθόν υποψήφια και δεν έδειξε να εντυπωσιάζετε από το αποτέλεσμα . Ωστόσο υποστήριξε πως ο Τάκης Καραγκούνιας «μαγείρεψε» την ψηφοφορία.

«Και έρχεται ένα πουλάκι και μου λέει ότι ο Τάκης είπε να μην ψηφίσουν τον Αγόρου και να ψηφίσουν εμένα. Και ρωτώ “για ποιο λόγο να το κάνει αυτό;” αφού όταν άρχισαν οι νίκες να έρχονται ερχόταν και μου έλεγε “είσαι πολύ καλή και θα πάς μπροστά”. Τον ρώτησα “γιατί το κάνει αυτό” και προσπάθησε να τα αλλάξει όλα. Οπότε δεν θα ασχοληθώ με τον Τάκη, ας κάνει ότι θέλει», είπε νωρίτερα η Μελίνα Μεταξά στην κάμερα του Survivor All Star.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τότε ήταν που ξέσπασε ένας άλλος καβγάς μεταξύ του Παναγιώτη και του Τάκη.

Συγκεκριμένα όταν ο Παναγιώτης πήρε τον λόγο για τα μαγειρέματα στην ψηφοφορία, ο Τάκης δεν σταματούσε να τον διακόπτει. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παναγιώτη, ο οποίος τον άγγιξε στον ώμο: «Άσε με να μιλήσω ρε τρελέ», φώναξε.

«Ώπα δεν δέχομαι να με σπρώχνει και να με λέει τρελό. Αυτό μην το ξανακάνεις. Με έσπρωξες κι εγώ δεν αγγίζω κανένα. Είσαι πολλή τσίτα, ηρέμησε» απάντησε έξαλλος ο Τάκης. Το αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει για λίγο ο Παναγιώτης από το συμβούλιο του νησιού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μένει, λοιπόν, να δούμε ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star.


Πηγή