Παρασκευή , 22 Σεπτέμβριος 2023

Survivor All Star -spoiler: «Σύγκρουση» Καραγκούνια-Γκότση απόψε -Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Οι εντάσεις συνεχίζονται εντός του Survivor All Star που επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με νέο επεισόδιο.

Στο σχετικό trailer, η Νικολέττα Μαυρίδη, μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την υποψηφιότητά της.

«Δεν θεωρώ ότι είμαι η πιο αδύναμη παίκτρια της κόκκινης ομάδας. Θεωρώ ότι υπήρχαν σίγουρα άλλες δύο επιλογές», ακούγεται να λέει η παίκτρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα του αγωνιστικού σκέλους του παιχνιδιού, «Κόκκινοι» και «Μπλε» έρχονται αντιμέτωποι στον στίβο μάχης διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Η αδρεναλίνη ανεβαίνει στο «κόκκινο» με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να μην οδηγηθούν σε ψηφοφορία.

Οι εντάσεις μεταφέρονται στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Τάκης Καραγκούνιας έρχεται αντιμέτωπος με τον Ηλία Γκότση, με τους τόνους να ανεβαίνουν.

Survivor All Star -spoiler: Αυτή η ομάδα παίρνει την ασυλία

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και τα οποία μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη, τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας μετά τον αποψινό αγώνα στο Survivor All Star φαίνεται πως κερδίζουν οι Διάσημοι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, οι Μαχητές θα αναγκαστούν να μπουν στη δυσάρεστη διαδικασία της ψηφοφορίας, επιλέγοντας τον συμπαίκτη τους που θέλουν να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.


Πηγή