Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Survivor spoiler: Τι θα γίνει με τον Βαλάντη | ΖΩΗ

Τα spoiler κάνουν λόγο για οικειοθελή αποχώρηση του δημοφιλούς τραγουδιστή από το Survivor 2022.

Καζάνι που βράζει είναι η ομάδα των Διασήμων στο Survivor 2022 καθώς οι εντάσεις μεταξύ των παικτών δεν έχουν τέλος.

Τις τελευταίες μέρες, στο επίκεντρο έχει έρθει ο Βαλάντης, ο οποίος βρίσκεται σε μόνιμη κόντρα με τους συμπαίκτες του. Μάλιστα στο επεισόδιο της Δευτέρας ήταν εκείνος που αναδείχθηκε και πάλι υποψήφιος προς αποχώρηση με 8 ψήφους, κάτι που δεν φάνηκε να τον εκπλήσσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νομίζω πως το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Τουλάχιστον αγωνιστικά ήμουν ο πιο αδύναμος κρίκος. Το ότι έφερα έναν πόντο για την ομάδα μου δε λέει τίποτα. Ίσως οι συμπαίκτες μου να είδαν κάτι που στη συνέχεια λόγω της ηλικίας μου και την κούρασής μου ή της ψυχολογίας μου που αυτό το καιρό είναι πεσμένη να τους οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό που σκέφτομαι πάντα είναι οι συμπαίκτες μου» είπε ο τραγουδιστής.

Η παρουσία του Βαλάντη στο Survivor 2022 δεν είναι σίγουρη πάντως, καθώς σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο τραγουδιστής έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης λόγω προβλήματος υγείας.

Στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μαρία Αντωνά ανέφερε χαρακτηριστικά «Δημοσιεύματα και spoilers αναφέρουν ότι ο Βαλάντης έχει αποχωρήσει λόγω προβλήματος υγείας. Η υγεία του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει. Ζαλίστηκε και γενικότερα είναι λίγο αδύναμος γιατί πρόσφατα σχετικά είχε περάσει κι ένα χειρουργείο οπότε δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό έχει επιβαρύνει την υγεία του και τα νεύρα του και τη διάθεσή του…».

Βίντεο: Αποχώρησε ο Βαλάντης από το Survivor;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή