Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Τα ενδυματολογικά... ατυχήματα της Σοφί Μαρσό

Τα ενδυματολογικά… ατυχήματα της Σοφί Μαρσό

Όταν ο φωτογραφικός φακός συλλαμβάνει τα αποκαλυπτήρια

Τρίτωσε το κακό, με ένα ακόμα ενδυματολογικό και συνάμα αποκαλυπτικό ατύχημα της Σοφί Μαρσό. Μετά το ατίθασο φόρεμα που εν έτει 2005 αποκάλυψε στους παρευρισκόμενους και στον φακό μέρος του στήθους της, ήρθε η φετινή άτυχη στιγμή, δεύτερη φορά καθώς διάβαινε το κόκκινο χαλί.

Αυτή τη φορά βέβαια η αποκάλυψη έγινε χαμηλότερα, με τον φακό να συλλαμβάνει ένα, αποκαλυπτικότερο δεν γίνεται, άνοιγμα του κρουαζέ φορέματός της. Η Μαρσό εμφανίστηκε φορώντας ένα κατάλευκο μακρύ ένδυμα με τόσο βαθύ ντεκολτέ όσο και σκίσιμο. Λίγο ο αέρας των Καννών, λίγο η απροσεξία το φόρεμα έκανε τα αποκαλυπτήρια αφήνοντας εμβρόντητους εκ νέου φωτογράφους και θεατές.

Το τρίτο, κατά συρροή, ατύχημα, έγινε λίγες ώρες μετά, όταν η Γαλλίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο Marriott Hotel και φορούσε ένα see-through μπλουζάκι, χωρίς στηθόδεσμο και με βελούδινο σακάκι να καλύπτει τα επίμαχα σημεία. Μόνο που και πάλι κατά την κίνηση λίγο άνοιξε το σακάκι λίγο συνηθισμένος και πάλι ο φωτογραφικός φακός, συνέλαβε εκ νέου την άνω αποκάλυψη.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr