Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
«Τα κιλά της εγκυμοσύνης μού έφυγαν αμέσως»

«Τα κιλά της εγκυμοσύνης μού έφυγαν αμέσως»

Η Βάσω Λασκαράκη επιθυμεί να κάνει μία μεγάλη οικογένεια

Για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και πώς τα κατάφερε να τα χάσει μίλησε η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου.

«Συνολικά πήρα 14 κιλά. Πρόσεχα, η αλήθεια είναι, αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Έτρωγα τα πάντα, αλλά δεν το παράκανα στις ποσότητες. Να φανταστείς, μέχρι τον 8o μήνα μου, δεν έτρωγα γλυκά, μόνο φρούτα. Στον όγδοο μήνα όμως, άρχισα να τρώω κάθε μέρα γλυκό. Η μικρή ζύγιζε όταν γεννήθηκε 4.070 γραμμάρια κι έχασα άλλα τέσσερα αμέσως. Τα υπόλοιπα έξι τα έχανα σταδιακά».

Όσο για το αν είχε ποτέ την ανασφάλεια ότι δεν θα ήταν ελκυστική ως γυναίκα, ειδικά απέναντι στο Γιάννη Τσιμιτσέλη είπε:

«Όχι, γιατί τα κιλά μου έφυγαν αμέσως. Εκεί όμως που πανικοβλήθηκα πραγματικά, ήταν όταν με πήραν για διαφήμιση και, 15 μέρες πριν, μου είπαν ότι πρέπει να φοράω μαγιό. Όπως καταλαβαίνεις, εκείνες τις δύο εβδομάδες ήμουν νηστική!».

Η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι θέλει να κάνει κι άλλα παιδιά: «Σίγουρα θέλω να κάνω, αλλά όχι άμεσα. Δεν θα ήθελα να είναι μόνη της στη ζωή η Εύα, αλλά αυτό δεν μπορείς να το σχεδιάσεις… Όταν γίνει, θα είμαι πάλι πολύ χαρούμενη, γιατί θέλω μεγάλη οικογένεια».

Πηγή: newsbeast.gr