Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
«Τα προσωπικά μου είναι λίγο βαρετά»

«Τα προσωπικά μου είναι λίγο βαρετά»

Τατιάνα Στεφανίδου: Είμαι με τον ίδιο άντρα 16 χρόνια, δεν βγαίνω, δεν προκαλώ

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν παραχώρησε η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια μίλησε για το νέο της ξεκίνημα στη μεσημεριανή ζώνη του Star, για την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Περνάω πολύ καλά, μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω. Αισθάνομαι ότι αυτή η πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει – γιατί είμαστε μια πολύ μεγάλη ομάδα που δουλεύουμε πολύ – αρέσει στον κόσμο. (…) Όταν είσαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση και έχεις την εμπειρία, αποκτάς και τη ψυχραιμία να αντιμετωπίζεις την επιτυχία ή την αποτυχία. Και τα δύο θέλουν ψυχραιμία», δήλωσε στην κάμερα του καναλιού Epsilon.

Παραδέχθηκε, επίσης, ότι στην εικοσαετή πορεία της έχει κάνει και εκπομπές που δεν ήθελε να παρουσιάσει, ενώ σχολιάζοντας την Ελένη Μενεγάκη στην οποία είναι απέναντι στη μεσημεριανή ζώνη, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που με προβληματίζει και με αγχώνει είναι να κάνω μια καλή εκπομπή. Θέλω να κάνω μια σωστά δουλεμένη εκπομπή, με ωραίες ενότητες, που θα παρουσιάζει ωραία πράγματα στον κόσμο.»

Για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο, είπε: «Θέλει πολλή δουλειά. Πολλές φορές νιώθω τύψεις και ενοχές. Ίσως να μην κρατώ τις ισορροπίες που πρέπει. Όταν πρέπει να δουλέψεις για κάτι καινούριο, μπορεί κάτι να “αφήνεις” από ανθρώπους που αγαπάς. Δεν είναι εύκολο να κρατάς τις ισορροπίες. Προσπαθώ».

Όσο για την προβολή της προσωπικής ζωής στα μέσα ενημέρωσης η Τατιάνα Στεφανίδου ανέφερε: «Μετά από τόσα χρόνια το έχω συνηθίσει. Δεν είμαι και από τις tv περσόνες που ασχολείται ο κόσμος με τα προσωπικά τους. Είναι και λίγο βαρετά τα προσωπικά μου. Είμαι με τον ίδιο άντρα 16 χρόνια, έχω τα παιδιά μου, δεν βγαίνω πολύ, δεν προκαλώ. Δεν είμαι ο άνθρωπος με τον οποίο ασχολούνται και πολύ. Θα μας βγάλουν κάποιες φωτογραφίες όταν θα πάμε βόλτα ή όταν θα πάμε διακοπές».

 

 

Πηγή: newsbeast.gr