Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τα sex tapes που προκάλεσαν σάλο

Τα sex tapes που προκάλεσαν σάλο

Τα ερασιτεχνικά ερωτικά βίντεο είναι σαν το σπιτικό φαγητό. Όσο θελκτικό για τον ουρανίσκο είναι το junk food, τόσο όλοι επιστρέφουμε στις παραδοσιακές συνταγές της μαμάς… Μια ερασιτεχνική ταινία ερωτικού περιεχομένου που γυρίζεται βιαστικά, προσελκύει μαζικό  ενδιαφέρον γιατί είναι σαν να κοιτάζει κανείς τα σεξουαλικά παιχνίδια του γείτονα μέσα από την κλειδαρότρυπα.

Πάντως, το να κυκλοφορήσει, είτε κατά «λάθος», είτε από δόλο, μια τέτοια ταινία εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο. Είτε θα εκτοξεύει τους πρωταγωνιστές της στην κορυφή της (εφήμερης) δημοσιότητας, είτε το όνομά τους θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στις λίστες της ντροπής. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι αρκετοί διάσημοι είναι πρόθυμοι να πάρουν αυτό το ρίσκο με όποιο κόστος για την καριέρα τους.

Οι καριέρες πάντως των Paris Hilton, Kim Kardashian και Pamela Anderson μάλλον έλαβαν ανοδική τροχιά μετά τους… ερασιτεχνικούς αναστεναγμούς και το τσαλάκωμα των σεντονιών.

Παρακάτω, ακολουθούν περιπτώσεις διάσημων ερασιτεχνικών ερωτικών βίντεο που πέρα από το σκάνδαλο που τα ακολούθησε, προσέλκυσαν παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Paris Hilton

paris2paris

Τα «βρώμικά» της στη φόρα έβγαλε το κακομαθημένο αυτό πλουσιοκόριτσο. Το 2004, η ξανθιά σνομπ σελέμπριτι, πέρασε μια νύχτα πάθους με το τότε αγόρι της, Rick Solomon που έπρεπε φυσικά να το μάθει και ο υπόλοιπος πληθυσμός. Το βίντεο, έφερε τον τίτλο «1 Night in Paris» και από αυτό όλοι ενημερώθηκαν για το πώς «τσαλακώνει» τα σεντόνια μια χρυσή κληρονόμος. Το «ροζ» ταινιάκι έγινε best seller και ενώ αρχικά η Hilton αρνήθηκε ότι ήταν εκείνη η πρωταγωνίστρια, στο τέλος αναγκάστηκε να το παραδεχτεί.

Pamela Anderson

pamela2pamela

Όλος ο πλανήτης προσκυνά την πρώτη διδάξασα των sex tape, τη βετεράνο, την ιέρεια των ερωτικών σκανδάλων. Η γνωστή μας ναυαγοσώστρια τάραξε αρκετά τα νερά, όταν κυκλοφόρησε το home made κίνκι βίντεο της με τον τότε σύζυγό της, Tommy Lee που γύρισαν το 1995 κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Πριν η Pamela γνωρίσει τον Lee, πειραματίστηκε  μπροστά από έναν φακό κάμερας με τον front man των Poison, Bret Michaels. Οι δυο αυτές «ταινίες» γυρίστηκαν με παραδοσιακές βιντεοκάμερες, πολύ πριν την επέλαση της σύγχρονης τεχνολογίας.

Kim Kardashian

kim1kim2

Θα μπορούσε η βασίλισσα του ριάλιτι, να απουσιάζει από αυτή τη λίστα; Όχι βέβαια. Πριν η υπερ-πληθωρική Kim γίνει μια σεμνή νοικοκυρά και η κυρία του κυρίου, ζούσε τη ζωή της πιο άτακτα και ανέμελα όταν ήταν ακόμα «αθώα» και όχι μια επαγγελματίας των ριάλιτι. Γυρίζοντας το ημερολόγιο στο 2007, η άγνωστη τότε Kim βρήκε τρόπο να «τρυπώσει» στα μίντια κάνοντας μια κίνηση ματ: να αναστενάξει κοιτώντας το κόκκινο λαμπάκι της κάμερας που εκείνη την ώρα κατέγραφε ακατάλληλο για ανηλίκους υλικό. Η Kim φυσικά δεν ήταν μόνη της, αλλά με τον τότε σύντροφό της, Ray J. Το εν λόγω βίντεο, διάρκειας 39 λεπτών, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα sex tape όλων των εποχών. Και σε αυτή τη περίπτωση κατατέθηκαν  μηνύσεις, αλλά η «ζημιά» είχε ήδη γίνει.

Dustin «Screech» Diamond

dustinn

Ποιος 30something δεν γνωρίσει αυτό το χαρακτηριστικό πρόσωπο! Ο ρόλος που έκανε ορδές εφήβων να πατούν το τηλεκοντρόλ την ώρα που ο Screech από το Saved by the Bell (1989-1993) έμπλεκε πάλι σε κάποια άχαρη κατάσταση… Φυσικά τα χρόνια της αθωότητας πέρασαν ανεπιστρεπτί και ο Dustin έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρό της, όταν το 2007 κυκλοφόρησε ένα 40 λεπτών sex tape στο οποίο κάνει ανομολόγητες πράξεις με δυο θηλυκές υπάρξεις. Το αλλόκοτο της ιστορίας, είναι ότι το εν λόγω βίντεο κυκλοφόρησε με τις ευλογίες του ίδιου του ηθοποιού ως μια απελπισμένη προσπάθεια να «αναστήσει» την καριέρα του που είχε λάβει τροχιά καθόδου. Το βίντεο μετατράπηκε σε μπούμερανγκ για τον 38χρονο, ο οποίος μάλλον ξεφτιλίστηκε: η προσπάθεια να μετατραπεί από αδέξιο ον, σε σέξι άντρα, ήταν μάλλον κωμική.

Fred Durst

fred

Οι θαυμαστές της nu metal και της μουσικής γενικότερα, πιθανότατα να αναγνώρισαν στο παραπάνω πρόσωπο τον front man των Limp Bizkit. Ο Αμερικανός μουσικός δεν έκανε κατά τη γνώμη μας κάτι κακό, απλά κάποιος χάκερ «παραβίασε» τον υπολογιστή του από τον οποίο υπέκλεψε το μόλις δυο λεπτών ερασιτεχνικό ερωτικό βίντεο που γύρισε το 2007 με την τότε σύντροφό του. Ο 44χρονος καλλιτέχνης, εξοργίστηκε σε τέτοιο σημείο με τη δημοσιοποίηση των προσωπικών του στιγμών, που κατέθεσε μήνυση και αγωγή στους διαχειριστές της ιστοσελίδας που το έβγαλε στο φως, αξιώνοντας το ποσό των 80 εκατομμυρίων δολαρίων.

Hulk Hogan  hog

hogan

Ο αγαπημένος παλαιστής των Αμερικανών, με το χαρακτηριστικό μουστάκι και το μαντήλι στο κεφάλι, παγιδεύτηκε από μια νεαρά θαυμάστριά του. Όπως φαίνεται, ο 61χρονος Terry Gene Bollea, όπως είναι το πραγματικό του όνομα,… στριμώχτηκε στη γωνία του ρινγκ από την ερωτική του παρτενέρ Heather Clem, η οποία επιθυμούσε διακαώς μια νύχτα μαζί του. Λέγεται μάλιστα ότι η ένθερμη θαυμάστριά του ήταν σε τέτοιο βαθμό παθιασμένη μαζί του, που έβαλε μέχρι και τον πρώην σύντροφό της DJ Bubba The Love Sponge  (πραγματικό όνομα Todd Allen Clem), έναν από τους καλύτερους φίλους του Hogan, να μεσολαβήσει ώστε να γνωρίσει τον θρυλικό παλαιστή. Δημοσιεύματα, ήθελαν τον βετεράνο αθλητή, να διακατέχεται από έντονο θυμό όταν έμαθε για την ύπαρξη του sex tape και για τη διαρροή του στο διαδίκτυο.

Rob Lowe

rob

Η δεκαετία του ’80 ήταν σίγουρα η αγαπημένη του. Ορδές από κοριτσόπουλα ικέτευσαν τον Θεό για ένα του βλέμμα, ένα φιλί, ένα άγγιγμα με τις πιο τολμηρές να ζητούν και κάτι παραπάνω και πιο «βρώμικο». Το νεαρό είδωλο, το 1988 ήταν μόλις 22 ετών όταν κυκλοφόρησε το sex tape το οποίο έμελλε να του καταστρέψει την καριέρα. Στο βίντεο «πρωταγωνιστούσε» ο ίδιος  με ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 16 ετών, και γυρίστηκε το προηγούμενο βράδυ πριν την έναρξη του Συνεδρίου των Δημοκρατικών στην Ατλάντα – ο Lowe ήταν υποψήφιος για μέλος του κόμματος. Το σκάνδαλο που ξέσπασε, ήταν μεγάλο πλήγμα για την καριέρα και τη ζωή του και από τότε μπαινοέβγαινε σε κλινικές απεξάρτησης από το αλκοόλ και προσπάθησε πολλές φορές να απενεξαρτητοποιηθεί από το σεξ.

Colin Farrell

MES

Το 2003, το άτακτο παιδί του Χόλιγουντ γύρισε μια άκρως σπιτική ταινία: στους… τίτλους υπήρχε εκτός από το όνομά του και αυτό της Playboy φίλης του, Nicole Narain. Φυσικά το περιεχόμενο διέρρευσε στο διαδίκτυο και ο Ισλανδός οξύθυμος σταρ, κατηγόρησε την παρτενέρ του ότι επωφελήθηκε για να κερδίσει κάποια χιλιάδες δολάρια από τα… δικαιώματα. Εκείνη πάντως απέκρουσε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι δεν είχε ιδέα. Ο Collin αν και πλασάρεται ως μάτσο, φαίνεται πως … τρέμει τη μαμά του καθώς δήλωσε, στη δίνη του σκανδάλου, ότι αυτό που κυρίως τον ανησυχούσε ήταν τι θα σκεφτόταν η μητέρα του αν πατούσε το play στο βίντεο.

Farrah Abraham

me

Αν θέλετε ένα παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει η χωρίς όρια δημοσιότητα σε έναν κοινό θνητό, η συγκεκριμένη είναι ότι πρέπει. Ίσως είναι η μοναδική περίπτωση στα χρονικά που κυκλοφόρησε και σίκουελ από το αρχικό sex tape που γύρισε με τον πορνοστάρ ονόματι James Deen. Το αρχικό ερωτικό πόνημα, έφερε τον τίτλο «Backdoor Teen Mom» που παρέπεμπε φυσικά στο ριάλιτι από το οποίο έγινε διάσημη η 24χρονη, σήμερα, φιλόδοξη νεαρή, το «Teen Mom» (έφηβες που βιώνουν τη μητρότητα). Η ίδια πάντως, αντί να δείξει το καλό παράδειγμα στην κόρη της, έδωσε στη κυκλοφορία και τα δυο ταινιάκια τα οποία πωλήθηκαν στην Vivid Entertainment. Η σκανδαλώδης συμπεριφορά της της στοίχησε τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του MTV με τις λοιπές συμμετέχοντες να αρνούνται να συνδέεται το όνομά τους με αυτό μιας πορνοστάρ. Πάντως, προς απογοήτευσή της, δεν κατάφερε να κερδίσει εκατομμύρια όπως οι παλιές καραβάνες των sex tapes, Kim Kardashian και Paris Hilton. Κι αυτό γιατό λέγεται ότι έλαβε για πληρωμή μόλις 10.000 δολάρια.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr