Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Τα τέσσερα… στράικ της Τζένιφερ Λόρενς

Τα τέσσερα… στράικ της Τζένιφερ Λόρενς

Η 25χρονη ηθοποιός όχι μόνο έχει συγκεντρώσει τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ αλλά έχει και το μεγαλύτερο «πορτοφόλι»

Λίγα εικοσιτετράωρα μας «χωρίζουν» από τη λαμπρή τελετή των Όσκαρ και όλα τα φώτα  πέφτουν και στην λαμπερή Τζένιφερ Λόρενς, η οποία  δεν είναι μόνο η νεαρότερη ηθοποιός που έχει συγκεντρώσει τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, αλλά είναι και η πιο ακριβοπληρωμένη.

Πριν τα Όσκαρ της Κυριακής το Forbes σημειώνει ότι η Τζένιφερ Λόρενς είναι για φέτος η πιο ακριβοπληρωμένη υποψία ηθοποιός για Όσκαρ, καθώς υπολογίζεται ότι εισέπραξε περίπου 52 εκατομμύρια δολάρια, προ φόρων, από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι τον Ιούνιο του 2015 και βρίσκεται στη λίστα με τους καλύτερα αμειβόμενους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Η 25χρονη ηθοποιός είναι υποψήφια για το ρόλο της στην ταινία «Joy», στην κατηγορία καλύτερη ηθοποιός μαζί με τις Κέιτ Μπλάνσετ (Κάρολ), Σίρσα Ρόναν (Brooklyn), Μπρι Λάρσον (Το δωμάτιο) και Σαρλότ Ράμπλινγκ (45 Χρόνια).

Σε καμία από τις συνυποψήφιες ηθοποιούς της Λόρεν ή τις πέντε υποψήφιες για το βραβείο του δεύτερου γυναικείου ρόλου (Ρούνεϊ Μάρα, Αλίσια Βικάντερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Τζένιφερ Τζέισον Λι), δεν έφτασε η αμοιβή της στα 6 εκατομμύρια δολάρια για να μπει στην ετήσια λίστα, σημειώνει το Forbes.