Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Τέσσερις καυτές Wag διάσημων γκόλφερ

Τέσσερις καυτές Wag διάσημων γκόλφερ

Αναστατώνουν σε κάθε τους εμφάνιση

Οι WAGs, δηλαδή οι γυναίκες και οι σύντροφοι, του Wimbledon και του Euro 2016 θα είναι σύντομα μια μακρινή ανάμνηση αλλά ήρθε η σειρά για τα κορίτσια των διάσημων γκόλφερ!

Η Daily Mail παρουσιάζει αυτές που ξεχωρίζουν και ποζάρουν με νάζι και στυλ στα κοινωνικά δίκτυα.

1. Paulina Gretzky

1_11_21Η 27χρονη από το Λος Άντζελες είναι αρραβωνιαστικιά του Dustin Johnson. Το νεαρό μοντέλο και ποπ τραγουδίστρια προέρχεται από μια γνωστή αθλητική οικογένεια και ο παππούς ήταν γνωστός στο χόκεϊ επί πάγου. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Αύγουστο του 2013, μετά από επτά μήνες σχέσης. Η Paulina μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 473.000 followers στο Instagram, όπου μοιράζεται τις φωτογραφίες της είτε με μπικίνι είτε με τον σύντροφό της.

2. Pollyanna Woodward

2_12_22_32Η αρραβωνιαστικιά του Paul Casey από το Νότιγχαμ είναι 34 ετών και είναι γνωστή για τη δική της τηλεοπτική καριέρα. Έχει πάρει μέρος επίσης και σε καλλιστεία έχοντας κερδίσει μάλιστα και τίτλο. Είναι παντρεμένη ήδη μία φορά όπως και ο Paul που χώρισε μετά από τρία χρόνια γάμου. Εκτός από τις δικές της πόζες, της αρέσει να δημοσιεύει φωτογραφίες της και με τον σύντροφό της.

3. Ellie Day

3_13_23Η 30χρονη σύζυγος του Αυστραλού γκόλφερ Jason Day από το Οχάιο άρχισε να βγαίνει με το σύντροφό της το 2007 ενώ είχαν συναντηθεί και νωρίτερα τυχαία σε ένα εστιατόριο που δούλευε η Ellie. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και έχει δύο παιδιά με την Ellie να προτιμά εκτός από τις σέξι εμφανίσεις της να δημοσιεύει φωτογραφίες κυρίως με τα παιδιά της.

4. Annie Verpet

4_14Πρόκειται για τη σύντροφο του 22χρονου Jordan Spieth με τον οποίο είναι μαζί από το σχολείο. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, άρχισε να γίνεται γνωστή και να εντυπωσιάζει στις εμφανίσεις της.