Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
The Bachelor: Από καραντίνα σε καραντίνα η Αναστασία Βοσκανίδου που δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου

The Bachelor: Από καραντίνα σε καραντίνα η Αναστασία Βοσκανίδου που δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου

Η Αναστασία Βοσκανίδου αποχώρησε από το «Bachelor» αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Εργένη, Παναγιώτη Βασιλάκου. Η πρώην παίκτρια του reality το πρωί της Παρασκευής  βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «T -Live» του Alpha και μίλησε με την Τατιάνα Στεφανίδου για το πώς βιώνει την πανδημία που έχει πλήξει τη χώρα.

«Εγώ γενικά το 2020 δεν κατάφερα να κάνω και πολλά πράγματα. Ήμουν στην καραντίνα και μπήκα στο Bachelor τρεις μήνες. Τώρα βγήκα κι έχουμε καραντίνα, οπότε ουσιαστικά έχει περάσει το 2020 χωρίς να καταφέρω να χαρώ με τους φίλους μου και να κάνω πράγματα» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πόσο ωραία πέρασε στο reality  που παρόλο που υπήρχε καραντίνα έκανε πράγματα.

Η οικογένειά της μένει στην Αλεξανδρούπολη. Πώς αισθάνεται, που θα περάσει τις γιορτές μακριά τους; «Δεν θα καταφέρω να κάνω Χριστούγεννα ούτε Πρωτοχρονιά με την οικογένειά μου. Θα κάνω με την αδερφή μου και την Εριέττα. Τέλεια θα περάσουμε. Κάτω από άλλες συνθήκες, χωρίς κορονοϊό, συνήθως θα πήγαινα να κάνω γιορτές με τους γονείς μου. Είμαστε τέσσερα αδέρφια» εξομολογήθηκε η Αναστασία Βοσκανίδου.


Πηγή