Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
The Bachelor: Η εκλεκτή της καρδιάς του Παναγιώτη Βασιλάκου απαντά στις φήμες πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους

The Bachelor: Η εκλεκτή της καρδιάς του Παναγιώτη Βασιλάκου απαντά στις φήμες πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους

Η Νικολέττα Τσομπανίδου, με τη γλύκα της και τον αυθορμητισμό της κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου και γι’ αυτό ο πρώτος Έλληνας Bachelor της πρόσφερε το πολυπόθητο δαχτυλίδι στον τελικό του reality του Alpha.

Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Pop Up» το μεσημέρι της Τετάρτης και μίλησε για την εμπειρία της στο Bachelor αλλά και για τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Mετά από μια εντυπωσιακή είσοδο, όπου η Νικολέττα χόρεψε με τα πομ πομ της μαζορέτας, κάθισε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο  για να δουν με άλλο μάτι πια, όλα όσα συνέβησαν στο Bachelor.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι πανευτυχής γιατί γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο. Έχω έναν άνθρωπο στη ζωή μου που με στηρίζει σε όλα, περάσαμε τόσα πράγματα μαζί μέσα στο Bachelor. Νομίζω ότι ξεπέρασα κάθε όριο εκεί μέσα» ανέφερε αρχικά η Νικολέττα.

Σχολιάζοντας το ξάφνιασμα της στην ανακοίνωση του ονόματος της στον τελικό του Bachelor το οποίο καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες, η νεαρή είπε: «Μέχρι τελευταία στιγμή δεν είχα καταλάβει τι θα συνέβαινε. Εγώ μπορεί να ένιωθα κοντά στον Παναγιώτη, και ο Παναγιώτης να είχε πολλά αισθήματα για μένα αλλά δεν ήξερα τι γινόταν στα άλλα ραντεβού».

Ποια θεωρούσε ως μεγαλύτερη της αντίζηλο; «Ήταν η Μαρίνα!» απάντησε κοφτά η Νικολέττα.

Η Νικολέττα όμως δέχθηκε ερώτηση και για τις φήμες που κυκλοφορούν πως η Μαρίνα είναι το τρίτο πρόσωπο στην σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. «Δεν με στεναχωρούν. Είμαι αυτήν την στιγμή με τον Παναγιώτη. Μένουμε μαζί, περνάμε χρόνο μαζί. Οπότε πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι υπόλοιποι» απάντησε η Νικολέττα.

Η νεαρή παίκτρια αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του reality είχε εκφράσει την ζήλια της. «Αφού δεν ξεμάλλιασα καμία εκεί  μέσα νομίζω ότι είμαστε καλά» σχολίασε η Νικολέττα.


Πηγή