Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024
The Bachelor: Η Νικολέττα απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

The Bachelor: Η Νικολέττα απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Στο Happy Day μίλησε η Νικολέττα Τσομπανίδου το πρωί της Τρίτης. Το κορίτσι που κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο Bachelor μίλησε για τη σχέση της με τον «Εργένη», απάντησε στις φήμες πως χώρισαν με το τέλος του ριάλιτι, ενώ αποκάλυψε πώς πέρασε τα πρώτα της Χριστούγεννα με την οικογένειά του, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια που περιλαμβάνουν και μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα.

Τα Χριστούγεννα, όπως είπε, γιόρτασε με την οικογένεια Βασιλάκου, ενώ τα «πεθερικά» επικοινώνησαν με τη δική της οικογένεια στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, αποκάλυψε πως ο Παναγιώτης γνώρισε και τους δικούς της συγγενείς που μένουν στην Αθήνα.

Διέψευσε τα όσα ακούγονται περί χωρισμού, εξηγώντας πώς είναι η σχέση της με τον Παναγιώτη, εκτός Bachelor. Παραδέχτηκε πως της λείπει πολύ, μιας και εκείνη τώρα είναι στην οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη.

Και συμπλήρωσε: «Ζηλεύω πολύ. Ο Παναγιώτης είναι αυτός που είδατε και στο ριάλιτι… Είναι ο εαυτός του. Είμαι πολλά καλά μαζί του, μπορούμε να ζήσουμε πλέον ως ζευγάρι…».


Πηγή