Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
The Bachelor: Λίγα 24ωρα μετά τον τελικό φουντώνουν οι «φήμες» για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Παναγιώτη-Νικόλ

The Bachelor: Λίγα 24ωρα μετά τον τελικό φουντώνουν οι «φήμες» για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Παναγιώτη-Νικόλ

Ο τελικός του «Bachelor» προβλήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε τη Νικόλ Τσομπανίδου ως την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο εντυπωσιακός τελικός, όπου ο Έλληνας Εργένης ανακοίνωσε την απόφαση του, διεξάχθηκε στη Μάνη, τόπο καταγωγής του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η Νικόλ Τσομπανίδου, στο άκουσμα του ονόματός της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ξέσπασε σε κλάματα και έπεσε αμέσως στην αγκαλιά του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, το πρωί της Δευτέρας, υπάρχουν φήμες πως ήδη έχει μπει τρίτο πρόσωπο στην σχέση του Παναγιώτη και της Νικόλ και αυτό δεν είναι άλλο από την Μαρίνα η οποία είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Bachelor» λόγω του ότι δεν άντεχε να βλέπει τον Παναγιώτη να φιλάει άλλες γυναίκες καθώς έτρεφε συναισθήματα για εκείνον.

«Δευτερόλεπτα αφ’ ότου τελείωσε ο τελικός του Bachelor κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναγιώτη Βασιλάκο να τρέφει συναισθήματα για την Μαρίνα και να έχει χωρίσει από τη Νικόλ, καθώς έχει μεσολαβήσει και ένας μήνας από τον τελικό του Bachelor. Ποια είναι η πραγματικότητα σε όλο αυτό;» ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Open.

Το ίδιο το ζευγάρι, Παναγιώτης και Νικόλ «ανέβασαν» στα social media κοινό βίντεο στο οποίο απαντούσαν στις φήμες αυτές λέγοντας πως: «Να ξέρετε ότι είμαστε καλά, μην ακούτε γενικότερα ότι βγαίνει».


Πηγή