Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

The Masked Singer: Δεν θα πιστέψετε ποια κρυβόταν πίσω από τον αχινό

Το «The Masked Singer» επέστρεψε για τέταρτη φορά στην οθόνες μας μέσω του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ».

Οι τέσσερις κριτές-ντετέκτιβ, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρής Μαραντίνης, έπρεπε να σκεφτούν και να μαντέψουν σωστά ποιοι καλλιτέχνες κρύβονταν πίσω από τις ευφάνταστες μάσκες.

Η αποκάλυψη του Αχινού

O Αχινός με την ερμηνεία του στο τραγούδι «Σε έχω κάνει Θεό» εντυπωσίασε τους κριτές, όμως σύμφωνα με το αποτέλεσμα δεν ήταν η αγαπημένη Μάσκα των detectives καθώς πήρε τις λιγότερες ψήφους και έπρεπε να αποχωρήσει και να αποκαλύψει την ταυτότητα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αθηνά Οικονομάκου μάντεψε πως πίσω από τη Μάσκα ήταν η Μαρία Κορινθίου, ο Θοδωρής Μαραντίνης την Μαρία Κορινθίου και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου την Ναταλία Δραγούμη.

Ο Νίκος Μουτσινάς απέδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι πολύ καλός detective καθώς μάντεψε σωστά -για άλλη μία φορά- λέγοντας πως ο Αχινός είναι η Γωγώ Τσαμπά. Η τραγουδίστρια αποχώρησε με τις καλύτερες εμπειρίες από το «The Masked Singer» και όπως τόνισε η ίδια θα συνεχίσει να τραγουδά ξανά στα πανηγύρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρθενική εμφάνιση της Μαργαρίτας στο «The Masked Singer»

Μετά την αποκάλυψη του Μέμου Μπεγνή, και την αποχώρηση του Κύκλωπα, στο προηγούμενο επεισόδιο του «The Masked Singer», η Μαργαρίτα εμφανίστηκε στο πλατό για να δώσει ανοιξιάτικη νότα.

Σε ότι αφορά τα στοιχεία που έδωσε, αυτά ήταν πως ήρθε από το πιο ηλιόλουστο σημείο της Ελλάδας, από εκεί που έχουν βγει τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz, έχει γεννηθεί αρχές καλοκαιριού, έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο και ο ανταγωνισμός είναι στη φύση του. Επίσης έχει παίξει σε παράσταση ή ταινία με την ηθοποιό Τζένη Μπότση, ενώ στα έξτρα στοιχεία προστέθηκε και μία ροζ ομπρέλα.

Η Μαργαρίτα τραγούδησε μπροστά στους 4 detectives το τραγούδι του Νίκου Βέρτη «Σ’ αγαπάω» και ενθουσίασε άπαντες με την παρθενική της εμφάνιση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δυναμική εμφάνιση του Ποπ Κορν ενθουσίασε τους detectives στο «The Masked Singer»

Στην σκηνή εμφανίστηκε αμέσως μετά το Ποπ Κορν, το οποίο τραγούδησε το «They Don’t Care About Us» του Michael Jackson. Η δυναμική του εμφάνισε τους τέσσερις detectives που χόρευαν καθόλη τη διάρκεια του τραγουδιού. Μάλιστα η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ανέφερε το όνομα του Χρήστου Χολίδη, με τον Σάκη Ρουβά να απορεί με αυτό το σκεπτικό και να λέει χαριτολογώντας ότι: «Αν ο Χρήστος Χολίδης τραγουδά έτσι Michael Jackson, να αλλάξει αύριο καριέρα».

Ο Γορίλας άφησε τους τέσσερις κριτές άφωνους

Ο Γορίλας επέλεξε να πει το «The Show must go on» και από την πρώτη νότα, οι detectives έμειναν με το στόμα ανοιχτό ή οποίοι ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση του στο «The Masked Singer». Ο Γορίλας από την πλευρά του άρχισε να συγκινείται από τα καλά λόγια των detectives και να αναρωτιέται «έπρεπε να ντυθώ γορίλας για να πουν ότι έχω ωραία φωνή». Ενώ παράλληλα ο παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς σκούπιζε τα δάκρυα του συγκινημένου Γορίλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Cyber Girl ταρακούνησε το πλατό του «The Masked Singer»

To Cyber Girl τραγούδησε μπροστά στους 4 detectives το «Υπάρχω για σένα» της Νατάσσας Θεοδωρίδου και ξεσήκωσε το πλατό του «The Masked Singer».

Ο Τσολιάς έδωσε μία δόση ροκ εν ρολ

Ο Τσολιάς ήρθε να ροκάρει τους τέσσερις detectives του «The Masked Singer» με το τραγούδι «Hippy Hippy Shakes» των The Swinging Blue Jeans.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μινώταυρος τραγούδησε Σάκη Ρουβά

Ο Μινώταυρος τραγούδησε ένα κομμάτι του παρουσιαστή του «The Masked Singer», Σάκη Ρουβά, το «Μην αντιστέκεσαι» το οποίο έφερε αέρα 90ς στα πλατό του «ΣΚΑΙ».

Το Μωρό ενθουσίασε τους τέσσερις «Detectives»

To Μωρό τόλμησε και τραγούδησε το «Physical» της Dua Lipa ενθουσιάζοντας τους τέσσερις detectives του «The Masked Singer».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή