Παρασκευή , 18 Νοέμβριος 2022

The Voice: Οι τραγουδιστές που προκρίθηκαν στο 1ο Blind Audition και ο 16χρονος που έκλεψε την παράσταση [βίντεο]

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής το Voice, με τους coaches να επιστρέφουν στις θέσεις τους και παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Την παράσταση έκλεψε ο 16χρονος Γιάννης Τσαρσιταλίδης, μαθητής της Β τάξης στο μουσικό Λύκειο Κορίνθου, τραγουδώντας το «Beggin», με την Έλενα Παπαρίζου να μη προλαβαίνει να γυρίσει την καρέκλα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν τελείωσε την ερμηνεία του ο διαγωνιζόμενος και τον ρώτησε κάποια βιογραφικά στοιχεία, έμαθε εντελώς τυχαία πως ο Γιάννης είναι ο κολλητός φίλος του βαφτισιμιού της.

«Α… παιδιά είναι ο κολλητός του βαφτισιμιού μου…», είπε και πήγε στη σκηνή για να τον αγκαλιάσει. «Αχ, είσαι του Βασίλη μου ο κολλητός, τι ωραίες παρέες έχει… κούκλος είσαι… Δεν γύρισα, καλά… ποιος τον ακούσει αύριο τον Βασίλη», είπε ενθουσιασμένη η τραγουδίστρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε ο Στάθης Μπαλάφας από την Πάτρα. Ο τραγουδιστής επέλεξε να ερμηνεύσει την επιτυχία «Ψέματα», του Κωνσταντίνου Αργυρού, κάνοντας τον coach να γυρίσει πρώτος και στη συνέχεια ακολούθησαν ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου.

Και οι τρεις, μάλιστα, έδειξαν την μεγαλύτερη θέρμη για να τον κερδίσουν στην ομάδα τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το 1ο Blind Audition του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι Ειρήνη Φιλοκώστα, Θεοδώρα Μουρατίδου, Γιάννης Τσαρσιταλίδης, Orestis, Βιολέτα Νάτσικα, Αλέξανδρος Κοντογιάννης, Γιώργος Νικολόπουλος, Στάθης Μπαλάφας και Μάρω Μαγγανιάρη.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal.

Οι Blind Auditions του «The Voice of Greece» προβάλλονται στον ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21:00.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή