Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

The Weekend Away: Η χρήση κεταμίνης σε υπόθεση θρίλερ του Netflix

Τον τελευταίο καιρό συζητιέται έντονα η ουσία κεταμίνη, λόγω της υπόθεσης του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα.

Η ουσία αυτή εμφανίζεται και στην υπόθεση του θρίλερ «Σαββατοκύριακο στην Κροατία» (The Weekend Away) που προβάλλεται εδώ και κάποιες εβδομάδες από το Netflix.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Netflix: Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Weekend Away

Μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο στην Κροατία στραβώνει, όταν μια γυναίκα (Λέιτον Μίστερ) κατηγορείται για τον φόνο της καλύτερής της φίλης (Κριστίνα Γουλφ) και οι προσπάθειές της να φτάσει στην αλήθεια αποκαλύπτουν ένα οδυνηρό μυστικό.

Η ταινία, είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Sarah Alderson. Πρωταγωνιστεί η Λέιτον Μίστερ (Gossip Girl) που υποδύεται μια νεαρή μητέρα, την Μπεθ, την οποία παίρνει μαζί της στην Κροατία η καλύτερη της φίλη και πρόσφατα χωρισμένη Κέιτ (Κριστίνα Γουλφ). Ωστόσο, όταν η Κέιτ εξαφανίζεται, το ταξίδι γίνεται εφιάλτης για την Μπεθ.

Οι δύο γυναίκες ναρκώνονται με κεταμίνη κατά τη διάρκεια μιας εξόδου στις διακοπές τους, και η μία εκ των δύο πεθαίνει. Το πτώμα της Κέιτ εντοπίζεται στη θάλασσα και η νεκροψία δείχνει πως η γυναίκα είχε κεταμίνη και κοκαΐνη στον οργανισμό της. Και η εξέταση όμως της Μπεθ αποκάλυψε κεταμίνη στον οργανισμό της, αποδεικνύοντας την υποψία της ότι είχαν ναρκώσει και την ίδια εκείνο το μοιραίο βράδυ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αστυνομία δεν θα αργήσει να θεωρήσει την Μπεθ ως την υπ’ αριθμόν ένα ύποπτη για τον θάνατο της κολλητής της, καθώς τα γεγονότα της προηγούμενης βραδιάς παρουσιάζουν τις δύο φίλες να έχουν τσακωθεί. Τι έχει όμως συμβεί στ’ αλήθεια; Η Μπεθ ξεκινά υπό δύσκολες συνθήκες να ερευνά την υπόθεση, προσπαθώντας να ξετυλίξει το κουβάρι της δολοφονίας της φίλης της.


Πηγή