Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
«Θεωρώ μεγάλο προτέρημα τον μεγάλο πισινό»

«Θεωρώ μεγάλο προτέρημα τον μεγάλο πισινό»

Ποια γνωστή ελληνίδα ηθοποιός απέβαλε τα κόμπλεξ της

Μετά το σάλο που προκλήθηκε και τα σχόλια για τα κάποια παραπάνω κιλά της, η γνωστή ελληνίδα ηθοποιός δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι θεωρεί «πλεονέκτημα» τον μεγάλο της πισινό.

Ο λόγος για τη Μαρία Κορινθίου, η οποία σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People» σχολίασε τα όσα είχαν σχολιαστεί για τα κιλά της στην εκπομπή «Καλημερούδια» και τόνισε ότι «είναι σημαντικό να καταφέρεις να κάνεις πλεονεκτήματα τα μειονεκτήματα που νιώθεις πως έχεις».

«Όλα όσα ειπώθηκαν για το σώμα μου δεν με άγγιξαν καθόλου. Όσο μεγαλώνει μια γυναίκα, συμφιλιώνεται περισσότερο με τον εαυτό της. Μια περίοδο που ήμουν χάλια ψυχολογικά ήταν αυτή της εγκυμοσύνης ‒ και δεν είχε καθόλου να κάνει με τα κιλά που πήρα. Είχε να κάνει με τις ορμόνες και τις αλλαγές στη ζωή μου. Ένιωθα πως έπεφτα στα βαθιά και με ενοχλούσαν τα πάντα. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με τίποτα και δεν ένιωθα καλά με μένα. Μετά ισορρόπησα πάλι. Με την εικόνα μου είχα θέματα σε πολύ μικρότερη ηλικία ‒ με ενοχλούσε που είχα μεγάλο ποπό. Τώρα πια το θεωρώ προτέρημα. Ο σύζυγός μου (Γιάννης Αϊβάζης) ούτε καν ασχολείται με τα κιλά μου. Με εκτιμάει, με σέβεται και με αγαπάει όπως ακριβώς είμαι. Γιατί να αλλάξω; Έτσι με πήρε!», είπε χαρακτηριστικά.

maria02

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr