Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Τι έχουν πει οκτώ διάσημοι για το χωρισμό

Τι έχουν πει οκτώ διάσημοι για το χωρισμό

Αποφθέγματα που θα μείνουν στην ιστορία

Ο χωρισμός δεν αφορά μόνο τους κοινούς θνητούς. Διάσημοι σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου, συχνά γνωρίζουν ότι τα τυχόν προβλήματα της σχέσης τους θα γίνουν γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού οι εκπομπές και τα περιοδικά τρελαίνονται για τα οικογενειακά δράματα των σταρ.

Ορισμένοι από τους διάσημους ερωτώμενοι σχετικά με κάποιον χωρισμό έχουν δώσει παροιμιώδεις απαντήσεις. Δείτε ορισμένες από αυτές…

Τζένιφερ Λόπεζ

Το Νοέμβριο του 2002 κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την Diane Sawyer όπου επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Μπεν Άφλεκ, η Τζένιφερ Λόπεζ είπε: «Έχω παντρευτεί δύο φορές, αλλά δεν έχω ακόμη υπάρξει μέσα σε γάμο».

Lady Gaga

Σε συνέντευξη το 2012, η Lady Gaga, που δεν έχει παντρευτεί ποτέ είπε τη γνώμη της για το διαζύγιο: «Η γιαγιά μου… ήταν παντρεμένη με τον παππού μου για 60 χρόνια. Οι γονείς μου είναι ακόμη μαζί μετά από 30 χρόνια. Το διαζύγιο δεν είναι επιλογή για μένα. Αν παντρευτώ, τελείωσε».

Ντένις Κουέιντ

Αφού χώρισε με την επί 13 χρόνια σύζυγο του, τη Μεγκ Ράιαν, ο Ντένις Κουέιντ είπε στο περιοδικό W, «όταν χωρίζει η ταυτότητά στου γίνεται κομμάτια. Γι’αυτό είναι σα θάνατος. Είναι θάνατος».

Κιμ Καρντάσιαν

Αφού κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Κρις Χάμφρις τον Οκτώβριο του 2011 -μετά από 72 ημέρες γάμου- η Κιμ Καρντάσιαν έγραψε στο προσωπικό μπλογκ της ότι «δεν ήταν το παραμύθι που ήλπιζε».

Όλιβερ Στόουν

Το 1994, ο δύο φορές διαζευγμένος σκηνοθέτης, Όλιβερ Στόουν, δήλωσε στο περιοδικό, The New Yorker, ότι «όποιος έχει περάσει διαζύγιο, θα σου πει ότι κάποια στιγμή σκέφτηκε το φόνο. Η απόσταση από το να σκέφτεσαι το φόνο και να τον διαπράττεις δεν είναι και τόσο μεγάλη».

Madonna

Τον Οκτώβριο του 2009, η Madonna έλεγε στο περιοδικό Rolling Stone ότι το διαζύγιο με τον Γκάι Ρίτσι μετά από οκτώ χρόνια γάμου είναι «πολύ δύσκολο». Και πρόσθεσε ότι «ευτυχώς που είχα δουλειά να κάνω. Διαφορετικά μπορεί να έπεφτα από καμία ταράτσα».

Αντζελίνα Τζολί

Σε συνέντευξή της στο Esquire, η δύο φορές χωρισμένη, Αντζελίνα Τζολί, είπε ότι «πλέον έχω δύο βασικούς εραστές. Έχω υπάρξει τόσο παντρεμένη στη ζωή μου που δεν είχα ποτέ πραγματικούς εραστές. Είναι μία πολύ ωραία εποχή και ελπίζω και οι άντρες να τη διασκεδάζουν επίσης».

Τομ Κρουζ

Μετά το διαζύγιο με τη Νικόλ Κίντμαν και τα δέκα χρόνια γάμου, ο κρυψίνους Τομ Κρουζ όταν ερωτήθηκε γιατί χώρισε, δήλωσε: «Η Νικόλ ξέρει γιατί…»