Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Την έκανε γυναίκα ο «Σούπερμαν»

Την έκανε γυναίκα ο «Σούπερμαν»

Η Μπρουκ Σιλντς αναφέρεται στους έρωτες της και τη μητέρα της στο νέο βιβλίο της

«Κάποτε ήταν ένα μικρό κορίτσι»… Αυτός είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της Μπρουκ Σιλντς. Η ηθοποιός κάνει αρκετές αποκαλύψεις για τη ζωή της και δη για τους έρωτες της, αλλά και για την μητέρα της.

Μάλιστα, γράφει και για τον πρώτο άνδρα με τον οποίο έκανε σεξ, που δεν ήταν άλλος από τον μετέπειτα τηλεοπτικό Σούπερμαν, τον Ντιν Κέιν. H 49χρονη ηθοποιός αναφέρει σχεδόν τα πάντα για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την μάχη της μητέρας της με τον αλκοολισμό, την οποία δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει, φεύγοντας από την ζωή το 2012. Στο «There Was a little Girl» οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος.

Όπως αναφέρει, η μητέρα της, Τέρι Σίλντς, πολλές φορές την άφηνε σε έναν γείτονα ώστε να βγει και να τα πιεί, ενώ αναλάμβανε και την οργάνωση των ερωτικών ραντεβού της κόρης της, αφού μεταξύ άλλων υπήρξε και μάνατζερ της. «Αν και μπορούσα να την καταλάβω καλύτερα από τους υπόλοιπους, δεν είμαι σίγουρη ότι μέχρι και σήμερα την κατανοώ πλήρως» λέει μεταξύ άλλων στο βιβλίο της η σταρ.

Μιλώντας για τους έρωτες της, η Μπρουκ αναφέρεται στο ρομάντζο της με τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ, τον Λίαμ Νίσον αλλά και τον Μάικλ Τζάκσον: «Συνάντησα τον Μάικλ όταν ήμουν μόλις 13 ετών. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον αλλά πλατωνικά. Νιώθαμε ασφάλεια ο ένας δίπλα στον άλλον».

Στα 22 της, γνώρισε τον Ντιν Κέιν –τον μελλοντικό τηλεοπτικό Σούπερμαν. Ο έρωτάς τους ήταν… κεραυνοβόλος! «Ήμασταν τρελοί ο ένας για τον άλλον. Ήταν απίστευτα υπομονετικός μαζί μου στο σεξ» θυμάται η ηθοποιός, η οποία καυχιέται πως «τον έκανα να περιμένει για πολύ καιρό».

Το 1993 συνάντησε τον σταρ του τένις Αντρέ Αγκάσι μέσω ενός κοινού φίλου. Άλλος ένας… κεραυνοβόλος έρωτας για την Μπρουκ Σιλντς. Ωστόσο ο Αγκάσι ήταν πολύ ζηλιάρης. Όταν κάποια στιγμή η Μπρουκ έκανε μια guest εμφάνιση στα «Φιλαράκια» υποδυόμενη μια φαν που φλερτάρει με τον «Τζόι», ο αθλητής ζήλεψε τόσο πολύ, που τα έκανε λαμπόγυαλο στο γύρισμα, ενώ στη συνέχεια έσπασε όλα τα του βραβεία! Τελικά, η Σίλντς παντρεύτηκε τον Κρις Χέντσι, με τον οποία απέκτησε δυο κόρες –την Ρόουαν και την Γκρίερ- και άρχισε να χτίζει μια υγιή σχέση με την μητέρα της. Μόνο που πλέον ήταν πολύ αργά, αφού η Τέρι είχε αρχίσει να παθαίνει άνοια, κάτι που σόκαρε την ηθοποιό.

Ένας από τους λόγους που όπως λέει αποφάσισε να γράψει το εν λόγω βιβλίο, είναι επειδή ήθελα να μάθει ο κόσμος «τα καλά και τα κακά της μητέρας της». Όταν την σκέφτεται, αυτό που θυμάται είναι ότι «γελούσαμε μέχρι που δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε», ενώ αποκαλύπτει πως τοποθέτησε τις στάχτες της μητέρας της μέσα σε μια όμορφη ασημένια λάρνακα, στο μπαρ που έχει στο σαλόνι της, ώστε με αυτόν τον τρόπο η μητέρα της να παραμείνει κοντά στα δυο πιο σημαντικά πράγματα της ζωής της. Την κόρη της, και το αλκοόλ.

Με τον Ντιν Κέιν.

Η Μπρουκ με τη μητέρα της, Τέρι Σιλντς.

Πηγή: newsbeast.gr