Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο εκκεντρικά ζευγάρια του Χόλιγουντ

Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο εκκεντρικά ζευγάρια του Χόλιγουντ

Δεν παντρεύτηκαν, ζούσαν σε διαφορετικά σπίτια και για να βρεθούν… άφηναν απλά ξεκλείδωτη την πόρτα

Δεκατρία χρόνια. Τόσο κράτησε ο έρωτας του πιο εκκεντρικού χολιγουντιανού ζευγαριού που ανακοίνωσε ότι χωρίζει φιλικά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον και η βρετανίδα ηθοποιός Έλενα Μπόναμ Κάρτερ γνωρίστηκαν το 2001, όταν εκείνη πέρασε από καστ για την ταινία για το ρόλο της σέξι ιδεολόγου πιθηκίνας στην ταινία του «Ο πλανήτης των πιθήκων». Τη φλέρταρε αλλά δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι. Λίγες βδομάδες μετά, για χάρη της, παράτησε την αρραβωνιαστικιά του, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Δούλευαν μαζί, εμφανίζονταν ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί όμως δεν δεν παντρεύτηκαν ποτέ ούτε έμειναν στο ίδιο σπίτι. Ένα θεατρικό τούνελ που το φώτιζαν πολυέλαιοι ένωνε τις δύο επαύλεις τους στο βόρειο Λονδίνο. Όποτε ήθελαν να συναντηθούν άφηναν ξεκλείδωτη τη κοινή πόρτα, ειδάλλως κρατούσαν τις αποστάσεις τους.

Το ζευγάρι δεν μοιραζόταν κοινές νυχτερινές συνήθειες. Ο διάσημος σκηνοθέτης πάσχει από αϋπνίες, σκέφτεται μένοντας ξάγρυπνος και κοιμάται όχι και τόσο συνηθισμένες ώρες, τότε ακριβώς που η βρετανίδα ηθοποιός θέλει να μιλήσουν. Η ίδια μιλάει ακατάπαυστα ενώ εκείνος σπάνια ανοίγει το στόμα του.

Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Μπίλι 11 ετών και τη Νελ, 7 ετών, ενώ έχουν συνεργαστεί και σε πολλές άλλες ταινίες, όπως τις «Σουίνι Τοντ, ο φονικός κουρέας της οδού Φλιτ» και «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων». Νονός των παιδιών είναι ο Τζόνι Ντεπ. Η ‘Ελενα Μπόναμ Κάρτερ έχει μιλήσει για τον αγώνα της να αποκτήσει παιδιά. Όσο για το ποιος θα πάρει την «κηδεμονία» του Ντεπ, η απάντηση της ηθοποιού στο περιοδικό « Playboy» πέρυσι ήταν αφοπλιστική: «Ας τον πάρει ο Τιμ. Του αρέσουν τα ίδια αστεία για τα κόπρανα. Τίποτα δεν θα μπει ανάμεσά τους».

Την ίδια στιγμή τα βρετανικά ταμπλόιντ δεν πιστεύουν στους φιλικούς χωρισμούς. Μία φωτογραφία του Μπάρτον να φιλάει μία ξανθιά κυρία δημοσιεύτηκε στην «Daily Mail» τον Σεπτέμβριο του 2013 και οι κακές γλώσσες πήραν αμέσως φωτιά.

Τα βρετανικά ταμπλόιντ μιλούσαν για την ξανθιά βοηθό σκηνοθέτη Μπερενίς Περσιβάλ που έκλεψε την καρδιά του Μπάρτον και οδήγησε το ζευγάρι στο χωρισμό.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr