Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
To νεοϋορκέζικο διαμέρισμα του Κάνιε Γουέστ που πωλείται για 4,3 εκατ. ευρώ

To νεοϋορκέζικο διαμέρισμα του Κάνιε Γουέστ που πωλείται για 4,3 εκατ. ευρώ

Για σειρά ετών, αυτό το διαμέρισμα των 225 τετραγωνικών μέτρων στέγαζε τον έρωτα των Κάνιε και Κιμ.

Ο Κάνιε το πούλησε πέρυσι και για άγνωστο λόγο το σπίτι επανεμφανίστηκε και φέτος στην αγορά, με τιμή πώλησης τα 4,7 εκατ. δολάρια.

Το γωνιακό διαμέρισμα προσφέρει άφθονη θέα στο Μανχάταν με τα 13 μεγάλα παράθυρά του, που το λούζουν επίσης στο φυσικό φως.

Οι γαλλικές πινελιές στο πάτωμα και το ξύλο αχλαδιάς στα ντουλάπια της κουζίνας και τις ντουλάπες του διαδρόμου χαρίζουν μια μοναδική αύρα σοφιστικέ πολυτέλειας.

Ανοιχτή κουζίνα, σύγχρονη επίπλωση και γήινοι τόνοι κυριαρχούν, πλάι στις πανάκριβες ηλεκτρικές συσκευές και τα άλλα αντικείμενα σχεδιαστών που δεσπόζουν στον χώρο.

Το διαμέρισμα έχει μάλιστα μόλις μία κρεβατοκάμαρα, διαθέτει ωστόσο προσωπικό ασανσέρ, 24ωρο επιστάτη και αποκλειστική πρόσβαση στην ταράτσα.

Η διακόσμηση έγινε εξάλλου από τα μαγικά χέρια του ιταλού μινιμαλιστή αρχιτέκτονα και σχεδιαστή Claudio Silvestrin, κι έτσι η αισθητική τελειότητα ήταν εξασφαλισμένη από την αρχή.

Το διαμέρισμα έχει παίξει στα μεγαλύτερα περιοδικά (όπως τα «Vogue» και «Elle Décor») ως ιδανικό μείγμα design, αρχιτεκτονικής και στιλ…


Πηγή