Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

To σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι η Φρύδια Κάλο γιατί Φρίντα Κάλο ήταν άλλο πράγμα»

Η νέα κριτική επιτροπή του GNTM είναι γεγονός και ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε τον δικό του μοναδικό τρόπο τα μέλη της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στο νέο κύκλο του My Style Rocks, αλλά και στην ανανεωμένη κριτική επιτροπή του GNTM με τη δήλωσή του για τη Σοφία Χατζηπαντέλη να προκαλεί αίσθηση, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τον λόγο που αρνήθηκε να είναι ο ίδιος σε μία από τις θέσεις των κριτών. «Θα είμαι μαζί τους, έχω αυτή τη συμφωνία και δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα ξεκινήσουμε τον Ιανουάριο», είπε χαρακτηριστικά για το My Style Rocks.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα είναι μέρος της ομάδας του GNTM. «Είδα ότι δεν είμαι και τόσο απαραίτητος κι είπα ότι δεν είναι καλό για εμένα. Δεν μου αρέσει να αρνούμαι ωραίες προτάσεις, γι’ αυτό συζήτησα», εξήγησε.

Τέλος ο Λάκης Γαβαλάς Τέλος, σχολιάσε με τον δικό του τρόπο τη νέα κριτική επιτροπή, . «Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι δικό μου παιδί, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, έχει διαπρέψει στο εξωτερικό».

Για τη Σοφία Χατζηπαντέλη είπε «Α ναι, αυτή με τα φρύδια που το παίζει… ναι ναι…Φρύδια Κάλο γιατί Φρίντα Κάλο ήταν άλλο πράγμα. Ο Γιωργάκης ο Καράβας είναι φοβερός, τον λέω “Γιωργάκη”, γιατί θεωρώ πως είναι ακόμα ένα μικρό παιδί. Η Βίκυ Καγιά είναι μια χαρά, παρόλο που έρχεται από ένα 5% από τη προηγούμενη εκπομπή, αλλά είναι ικανή. Της ανήκει η θέση», είπε κλείνοντας.

Πώς σχολιάζει ο Λάκης Γαβαλάς την επιλογή της Σοφίας Χατζηπαντελή

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκαλύπτει πως θα είναι στο «My Style Rocks» ενώ εξηγεί γιατί δε δέχτηκε μια θέση στο «GNTM». Πώς σχολιάζει την επιλογή της Σοφίας Χατζηπαντελή;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή