Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
To Forbes εκθέτει την Kylie Jenner και την κατηγορεί για ψευδή οικονομικά στοιχεία

To Forbes εκθέτει την Kylie Jenner και την κατηγορεί για ψευδή οικονομικά στοιχεία

Μπελάδες φαίνεται πως έχει τις τελευταίες ώρες η Kylie Jenner και τα όνειρα της να βρεθεί σε μια από τις κορυφαίες θέσεις στη λίστα του Forbes ξεφουσκώνουν. Σημερινό δημοσίευα του Forbes, αναφέρει πως η μικρότερη κόρη της οικογένειας Kardashian–Jenner έχει παρουσιάσει «πειραγμένα» οικονομικά στοιχεία για τις επιχειρήσεις της προκειμένου να κατακτήσει τη πρώτη θέση στη λίστα με τους 100 πλουσιότερους Celebrities.

Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Kylie Jenner κατηγορείται ότι μαζί με την οικογένειά της δημιούργησε ένα «δίκτυο ψεμάτων» προκειμένου να παρουσιάσει διογκωμένα κέρδη στις επιχειρήσεις της ενώ αναφέρει πως η περιουσία της ανέρχεται σε 900 εκατομμύρια δολάρια, παρόλο που η ίδια θέλει  να παρουσιάζεται ως δισεκατομμυριούχα.

Η αντίδραση της Kylie Jenner ήταν άμεση μετά το δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας και η ίδια έδωσε τη δική της απάντηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter. Πίστευα ότι πρόκειται για ένα αξιόπιστο site αλλά το μόνο που βλέπω είναι μια σειρά από ανακριβείς δηλώσεις και αναπόδεικτες υποθέσεις. Δεν ζήτησα ποτέ κανέναν τίτλο» ανέφερε η Kylie Jenner.




Πηγή