Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Το καυτό Instagram της Κατερίνας Στικούδη

Το καυτό Instagram της Κατερίνας Στικούδη

Επικίνδυνα σέξι η τραγουδίστρια – Δείτε τις φωτογραφίες της

Η Κατερίνα Στικούδη έχει ανεβάσει πολλές φορές το θερμόμετρο με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της από το μόντελινγκ και συγκεκριμένα από τον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 όπου έλαβε μέρος το 2005 και κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς. Αργότερα, συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιδείξεις μόδας ενώ πολλά είναι τα περιοδικά που θέλουν να την φιλοξενούν στις σελίδες τους.

Πολύ γρήγορα έκανε και το πέρασμά της από την μικρή οθόνη όπου συμμετείχε σε πολλές εκπομπές ενώ την έχουμε δει και σε τηλεοπτικές σειρές.

Τα τελευταία έξι χρόνια ασχολείται με το τραγούδι και όπως λέει η ίδια είναι η μεγάλη της αγάπη. «Για κάποιους είμαι και για κάποιους άλλους δεν θα γίνω ποτέ. Θα σας έλεγα μάλιστα ότι για τους δεύτερους αδιαφορώ. Νιώθω μεγάλη χαρά που κάνω μια δουλειά που αγαπώ. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερή» έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της.

Πηγή: newsbeast.gr