Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Το καινούριο εξώφυλλο της Gigi Hadid που θα συζητηθεί

Το καινούριο εξώφυλλο της Gigi Hadid που θα συζητηθεί

Το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret με τους 10 εκατομμύρια θαυμαστές

Η Gigi Hadid φωτογραφίζεται για πρώτη φορά για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue και κάνει την πιο τολμηρή φωτογράφηση. Μια φωτογράφηση που ξέρει ότι θα συζητηθεί και μάλλον αυτό είναι το ζητούμενο.

Οι πάνω από 10 εκατομμύρια θαυμαστές της που την ακολουθούν στο Instagram είναι ενθουσιασμένοι με το γυμνό εξώφυλλο που έκανε το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret, ενώ το περιοδικό έκανε ακόμη ένα εξώφυλλο στο οποίο το μοντέλο είναι ντυμένο.

Στο γυμνό εξώφυλλο όπως αποκαλύπτει η ίδια στο Instagram φοράει μόνο μια γνωστή μάρκα αρώματος ενώ στο ντυμένο εξώφυλλο γράφει χαρακτηριστικά «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, δηλαδή να είμαι στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue».

hadid5hadid9

Το διάσημο μοντέλο τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της όχι μόνο για τα γαλανά μάτια της και το καλλίγραμμο σώμα της αλλά και για το γεγονός ότι έχει καμπύλες σε σχέση με άλλα υπερβολικά αδύνατα μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας.

Η Victoria’s Secret σχολιάστηκε ότι έκανε την «υπέρβαση» όσον αφορά το σώμα με το συγκεκριμένο μοντέλο (και μάλλον πολύ καλά έκανε), ενώ πλέον γνωστοί οίκοι μόδας «στέκονται στην ουρά» για μια συνεργασία με την Gigi. Το τελευταίο δε αυτό εξώφυλλο σε ένα τόσο γνωστό και κορυφαίο περιοδικό επιβεβαιώνει πόσο έχει ανέβει η δημοτικότητα της Hadid, η οποία είναι μόλις 20 χρονών και έχει κάνει το κοινό να παραμιλάει. Συνδυάζοντας μισή ολλανδική καταγωγή και μισή καταγωγή από την Παλαιστίνη έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά που την έκανε από μικρή να ξεχωρίσει.

Όπως είπε η ίδια για τους θαυμαστές της, αρνείται να κάνει 40 δημοσιεύσεις την ημέρα για μεγάλες εταιρείες για να επιβάλει την καριέρα της σε όσους την ακολουθούν, ενώ την ημέρα που δημοσιεύτηκε η δήλωση στhadid1hadid3hadid4hadid6hadid7hadid8hadid10hadid11hadid12ο περιοδικό W η ίδια κέρδισε πάνω από 1 εκατομμύριο followers. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Hadid είναι το επόμενο big thing και αυτή η φωτογράφηση αποτελεί ορόσημο για την από εδώ και πέρα καριέρα της που θα απογειωθεί ακόμη περισσότερο.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr