Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Το μήνυμα της Αντζελίνα Τζολί προς όλες τις γυναίκες

Το μήνυμα της Αντζελίνα Τζολί προς όλες τις γυναίκες

Η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και μιλάει για την εσωτερική ομορφιά

Η καταξιωμένη Αντζελίνα Τζολί αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες για την ικανότητά της να διατηρεί μια πολυμελή οικογένεια, για την δράση της με τα Ηνωμένα Έθνη, αλλά και για την απόφασή της να προβεί σε μια σειρά από προληπτικές επεμβάσεις. Η 40χρονη ηθοποιός, κάτοχος ενός Όσκαρ, έκανε πάλι την καλή της πράξη θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες του πλανήτη.

Η Τζολί, έγραψε ένα δυνατό μήνυμα στην σελίδα της στο Facebook συνοδεύοντας το κείμενο με μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

«Κάτω από το μακιγιάζ και πίσω από το χαμόγελο, είμαι απλά ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Πολλά κορίτσια με θαυμάζουν. Θέλω να ξέρουν ότι το φυσικό είναι όμορφο . Δεν έχουν πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι πίσω από τις εμφανίσεις αυτές υπάρχουν πολλοί σχεδιαστές, μακιγιέρ, και photoshop. Η αίσθηση που έχουν για την ομορφιά των celebrities είναι εσφαλμένη. Θα πρέπει να είναι ξέγνοιαστες. Να αγαπούν αυτό που πραγματικά είναι. Δεν έχει σημασία πως θα είναι εξωτερική τους εμφάνιση, είναι το εσωτερικό που πραγματικά μετράει. Στα 40 τώρα αρχίζω να δέχομαι αυτό που πραγματικά είμαι. Έχω ατέλειες και αυτό είναι εντάξει . Είμαι περήφανη για όλες τις γυναίκες που είναι γενναίες και πραγματικές και μπορούν να πουν ότι είναι αρκετές και όμορφες απλά όπως είναι! Ελπίζω να διαδώσετε το μήνυμα και να κάνουμε τον κόσμο να αντιληφθεί ότι εκτιμάμε την εσωτερική ομορφιά περισσότερο από την εξωτερική εμφάνιση», έγραψε χαρακτηριστικά.

x9j70qq6

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr