Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Το πρώην μοντέλο με τις 300 πλαστικές επεμβάσεις

Το πρώην μοντέλο με τις 300 πλαστικές επεμβάσεις

Έκανε διακοπές σε ελληνικό νησί – Δείτε τις φωτογραφίες της

Ηθοποιός, πρώην μοντέλο, σελέμπριτι, επιχειρηματίας και… πλαστική. Η 36χρονη Βρετανίδα Alicia Douvall φόρεσε το μπικίνι της και ξεχύθηκε σε μια ειδυλλιακή παραλία ενός ελληνικού νησιού (δεν αποκαλύπτεται) και μας δείχνει τα κάλλη της που απέκτησε με πολύ κόπο.

Η Alicia, έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον 300 επεμβάσεις αισθητικής! Όπως άλλωστε αναφέρουν τα μίντια της χώρας της, η 36χρονη έχει ξοδέψει περί το ένα εκατομμύριο λίρες για τις πλαστικές εγχειρήσεις της, ενώ σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξή της, έχει μετανιώσει οικτρά για τις πράξεις της. «Τα εμφυτεύματα δε διαρκούν για πάντα. Αυτό δεν μου το εξήγησαν, ούτε και για τις επιπλοκές αν κάτι πάει στραβά», είχε πει σε πρωινή εκπομπή.

«Αν αλλάξεις κάτι στο πρόσωπό σου, θα πρέπει να αλλάξεις και κάτι άλλο. Είναι θέμα συμμετρίας», εξήγησε. «Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα έκανα καμία εγχείρηση. Καθόλου. Είναι αδιανόητο το πόσο ευκολόπιστη ήμουν και πίστευα ό,τι και να μου έλεγαν», ανέφερε με ειλικρίνεια το πρώην μοντέλο και μητέρα δυο παιδιών.

biggrrea1biggrrea2biggrrea3biggrrea4biggrrea5biggrrea6biggrrea7

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr