Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Το σέξι «δώρο» της Kendall Jenner στους followers της

Το σέξι «δώρο» της Kendall Jenner στους followers της

Η αγαπημένη φωτογραφία του εαυτού της

 

Η σέξι Kendall Jenner γιορτάζει, αλλά όχι τα γενέθλιά της όπως πριν από λίγες μέρες, αλλά τους followers της στο Instagram.

Το «καυτό» μοντέλο έφτασε τους 40 εκατομμύρια followers στο Instagram και είπε να τους κάνει ένα σέξι δώρο για να τους ευχαριστήσει. Πόσταρε λοιπόν την «αγαπημένη φωτογραφία του εαυτού της», όπως είπε. Στη φωτογραφία το μοντέλο αποκαλύπτει το ένα της στήθος κατεβάζοντας το μπλουζάκι της, αλλά έχει βάλει ένα κόκκινο «Χ» στο επίμαχο σημείο χαμογελώντας πονηρά. Ο λόγος που έβαλε το «Χ» είναι για μην την «κατεβάσει» το Instagram το οποίο δεν επιτρέπει τέτοιες φωτογραφίες, αλλιώς πιθανόν το δώρο της Kendall να ήταν καλύτερο για το κοινό της.

Αν και έχει χιλιάδες φωτογραφίες στη διάθεσή της, η καλλονή αποφάσισε να δημοσιεύσει μία που θα κάνει θραύση και το πέτυχε. Το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία ήταν «Η αγαπημένη φωτογραφία του εαυτού μου για όλους εσάς τους 40 εκατομμύρια… Αληθινά χαρούμενη».kend02

Στο 20χρονο μοντέλο αρέσει όπως φαίνεται να τραβάει τα βλέμματα καθώς πριν από λίγες μέρες που είχε τα γενέθλιά της εμφανίστηκε με ένα άκρως αποκαλυπτικό μαύρο ρούχο που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία.kend01

Λίγες μέρες μετά αφήνει ακόμη λιγότερα στη φαντασία ποστάροντας την επίμαχη φωτογραφία στο Instagram. Μάλλον θα υπάρχει και συνέχεια… Εξάλλου η 20χρονη είναι στα καλύτερά της με τον φακό να την κυνηγάει σε κάθε της βήμα έτοιμο να την κάνει το next top model.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr