Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Τρόμος στον αέρα για τον τραγουδιστή των U2

Τρόμος στον αέρα για τον τραγουδιστή των U2

«Παραλίγο να συντριβεί το ιδιωτικό τζετ του Μπόνο» αναφέρει ο ιρλανδικός Τύπος

Από θαύμα αποφεύχθηκε η συντριβή του αεροπλάνου, στο οποίο επέβαινε ο Μπόνο, καθώς η περιπέτεια στους αιθέρες του ίδιου και των υπολοίπων επιβατών της πτήσης Δουβλίνο – Βερολίνο έλαβε αίσιο τέλος.

Ο τραγουδιστής των U2 επέβαινε σε ιδιωτικό τζετ, προκειμένου να μεταβεί στη γερμανική πρωτεύουσα, για την εμφάνιση του γκρουπ το βράδυ της Παρασκευής, στα μουσικά βραβεία BAMBI.

Όλα ξεκίνησαν όταν αεροπλάνο βρισκόταν σε ύψος 8.000 ποδών, πάνω από την γερμανική ακτογραμμή.

«Μετά από περίπου μία ώρα ταξιδιού, άκουσαν έναν μεγάλο γδούπο από το πίσω μέρος του αεροπλάνου! Τρόμαξαν πολύ, αλλά η πτήση συνεχίστηκε», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή στην εφημερίδα «Irish Daily Mail» και πρόσθεσε:

«Ήταν πολύ τυχερός, το αεροπλάνο μπορούσε να είχε πέσει! Ήταν σε μεγάλο υψόμετρο, όπου οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί. Νιώθει πολύ τυχερός που είναι ζωντανός».

Για να καταλήξει πως η βλάβη του αεροπλάνου έγινε αντιληπτή κατά τη διάρκεια της προσγείωσης, όταν και αντιλήφθησαν πως οι βαλίτσες είχαν χαθεί στους αιθέρες.

Να σημειωθεί πως τα υπόλοιπα μέλη των U2 δεν ταξίδευαν μαζί με το Μπόνο, καθώς εκείνος έπρεπε να βρίσκεται νωρίτερα στη Γερμανία, στο πλαίσιο εκδήλωσης του Υπουργείου Αναπτυξιακής και Οικονομικής Συνεργασίας.

Πηγή: newsbeast.gr