Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
«Βαριέμαι τη διαδικασία του θρησκευτικού γάμου»

«Βαριέμαι τη διαδικασία του θρησκευτικού γάμου»

Λασκαράκη – Τσιμιτσέλης δεν σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά τη εκκλησίας

Έγιναν γονείς, βάφτισαν τη κόρη τους, αλλά δεν σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Ο λόγος που δεν προχωράμε στο θρησκευτικό γάμο, είναι γιατί βαριέμαι πολύ την όλη διαδικασία. Ακόμα και η οργάνωση της βάφτισης της κόρης μου, ήταν για μένα μεγάλο άγχος. Αντιπαθώ τα παρελκόμενα μίας θρησκευτικής τελετής. Έχεις να ασχοληθείς με το τι νυφικό θα βάλεις. Πρέπει να είσαι ωραία στα μάτια των άλλων. Μέχρι και το τι θα φάνε οι καλεσμένοι και που θα καθίσουν πρέπει να σκεφτείς» ξεκαθαρίζει η Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο επεισόδιο, που δημιουργήθηκε με τους φωτογράφους που βρέθηκαν στο χώρο που βάφτισε την κόρη της:

«Είπα στους φωτογράφους πως μπορούν να τραβήξουν 3-4 λήψεις και μετά να αποχωρήσουν. Προσπάθησα να είμαι ευγενική. Αυτοί γιατί κάθισαν δύο ώρες για να μου χαλάσουν τη μέρα. Εγώ δεν ήθελα να απαθανατίσουν την κόρη μου γυμνή»

Η Βάσω Λασκαράκη, εξηγεί και τι ακριβώς συνέβη και δεν είναι εκείνη η οικοδέσποινα του πρωινού του MEGA: «έκανα συζητήσεις με το κανάλι. Κάποια στιγμή λοιπόν πάνω στις συζητήσεις μου είπαν ότι τελικά θα πάρουν το Μάρκο. Δεν είναι ότι αρνήθηκα εγώ την πρότασή τους και τον πήραν. Οι άνθρωποι αυτό αποφάσισαν, ίσως να είδαν και τις φοβίες μου και αυτό. Δε φτάσαμε σε μία κοινή απόφαση».

 

 

Πηγή: newsbeast.gr