Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Video: Η στιγμή που ποδηλάτες στο βουνό πέφτουν πάνω στον βασιλιά Κάρολο -Ηταν μόνος του, με το μπαστούνι του

Την απίστευτη τύχη να πέσουν πάνω στον βασιλιά Κάρολο είχε μια ομάδα ποδηλατών το καλοκαίρι στο κτήμα Μπαλμόραλ.

Ο 74χρονος μονάρχης έκανε μόνος του πεζοπορία στο σκωτσέζικο κτήμα του, όταν πέρασε δίπλα από μια ομάδα ποδηλατών βουνού που κινηματογραφούσαν τη διαδρομή τους για ένα βίντεο στο YouTube.

Φορώντας σακάκι, τραγιάσκα και κρατώντας ένα μπαστούνι για το περπάτημα, ο βασιλιάς Κάρολος σταμάτησε και συνομίλησε λίγο με την ομάδα, η οποία του είπε ότι έμεναν στο κτήμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον τυπικό βρετανικό τρόπο, ο βασιλιάς Κάρολος συνομίλησε μαζί τους για τον καιρό και αποκάλυψε μερικές από τις παιδικές του αναμνήσεις από το κτήμα – μεταξύ των οποίων το κάμπινγκ με τον αείμνηστο πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππο και την αδερφή του, πριγκίπισσα Άννα.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube από τον ποδηλάτη βουνού Άντριου ΜακΑβόι, ο οποίος μοιράζεται τακτικά βίντεο στο κανάλι του McTrail Rider στο YouTube.

Βασιλιάς Κάρολος: «Είναι υπέροχα εδώ πάνω. Αλλά οι σκνίπες είναι φρικτές»

Ο Άντριου αποκάλυψε ότι αυτός και οι φίλοι του έμεναν στο Royal Lochnagar Distillery και κατευθύνονταν προς το Gelder Shiel – γνωστό ως Ernie’s Bothy ή Royal Bothy – ένα καταφύγιο που χρησιμοποιείται από τους ορειβάτες και είναι ανοιχτό στο κοινό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα μείνουμε το Bothy απόψε» είπε στον βασιλιά Κάρολο. «Πολύ ωραία. Χαίρομαι τόσο που λειτουργεί. Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο. Το ανακαινίσαμε πρόσφατα, αλλά προσπαθώ να βάλω περισσότερα δέντρα» πρόσθεσε ο μονάρχης.

«Ναι, φαίνεται πολύ πιο πλούσιο σε σχέση με αυτό που ήταν πριν από δύο χρόνια. Έχετε μείνει ποτέ εκεί;» ρώτησε ο Άντριου με τον βασιλιά να απαντά: «Όχι. Συνηθίζαμε να το επισκεπτόμαστε παλαιότερα με τον πατέρα μου και την αδερφή μου. Σήμερα χρησιμοποιείται περιστασιακά από μια άλλη γενιά».

Οι ποδηλάτες δράττοντας την ευκαιρία που είχαν μπροστά τους τον βασιλιά, τον ρώτησαν εάν βρίσκεται ακόμα στις καλοκαιρινές του διακοπές, με τον Κάρολο να απαντά: «Ναι, είναι υπέροχα εδώ πάνω. Αλλά οι σκνίπες είναι φρικτές». Πρόσθεσε επίσης, πως του αρέσει να περπατάει γιατί «είναι καλό για την ψυχή» παρόλο που φέτος το καλοκαίρι έκανε κρύο στη Σκωτία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείχνοντας την αίσθηση του χιούμορ του, ο βασιλιάς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Προσέξτε, μην πέσετε!».

Δεν πίστευαν ότι θα έπεφταν επάνω στον βασιλιά Κάρολο

Λίγη ώρα πριν τη συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο, ο Άντριου είχε αστειευτεί: «Νομίζω ότι ο Τσάρλι είναι εδώ, επειδή υπάρχουν φρουροί εκεί κάτω με μεγάλα τουφέκια και τέτοια πράγματα. Πιθανότατα δε θα το έκαναν εάν δεν ήταν κάποιος σημαντικός εδώ».

Και κοιτάζοντας στο δρόμο, είδε έναν περιπατητή, λέγοντας: «Νομίζω ότι κάποιος μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι εδώ» προτού συνειδητοποιήσει πως ήταν ο ίδιος ο βασιλιάς.

Μετά την συνάντησή τους, ο Άντριου και οι φίλοι του δεν μπορούσαν παρά να σχολιάσουν «πόσο καλός άνθρωπος» ήταν ο Κάρολος. «Ένας υπέροχος άνθρωπος που βρήκε τον χρόνο να μας μιλήσει. Περπατούσε όταν όλοι οι άλλοι οδηγούσαν» είπε και πρόσθεσε: «Τα έχω χαμένα. Θα ήταν άλλο πράγμα να δεις τον βασιλιά με άλλους γύρω του και άλλο απλά να περιπλανιέται μόνος του στο μονοπάτι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται πως η βασιλική οικογένεια συνηθίζει να περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Μπαλμόραλ. Μάλιστα, πέρυσι, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε παρατείνει τις διακοπές της στην αγαπημένη της Σκωτία, υποδεχόμενη την Λιζ Τρας προκειμένου να την διορίσει πρωθυπουργό της Βρετανίας, κάτι που δεν είχε ξαναγίνει, καθώς πάντα φρόντιζε να επιστρέψει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Δυστυχώς όμως, το ραντεβού αυτό ήταν το τελευταίο της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς πέθανε την επόμενη μέρα.


Πηγή