Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Viral βίντεο από το Παρίσι την ώρα της αλλαγής του χρόνου- Όλοι τραβούν βίντεο, κανείς δεν έζησε τη στιγμή

Σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι την Κυριακή για να παρακολουθήσουν τη θεαματική αλλαγή του χρόνου.

Ντόπιοι και τουρίστες απόλαυσαν την αλλαγή της χρονιάς με Djs και καλλιτέχνες καθώς και μια τεράστια επίδειξη πυροτεχνημάτων τα μεσάνυχτα πάνω από την Αψίδα του Θριάμβου, η οποία φωτίστηκε με εικόνες με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν φέτος στη γαλλική πρωτεύουσα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς το ρολόι χτυπούσε μεσάνυχτα για την Πρωτοχρονιά του 2024, ένα μαγευτικό θέαμα πυροτεχνημάτων φώτισε τον παρισινό ουρανό. Ωστόσο, αντί το πλήθος του κόσμου να παρακολουθεί αυτό το θέαμα, όλοι ήταν κολλημένοι στις οθόνες των κινητών τους, αποτυπώνοντας τη στιγμή αυτή.

Το viral βίντεο από την στιγμή της αλλαγής του χρόνου στο Παρίσι

Το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει χιλιάδες ανθρώπους με την προσοχή τους στραμμένη στο να εξασφαλίσουν πως τα smatphones τους θα πιάσουν την τέλεια λήψη των πυροτεχνημάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο έγινε viral με πάνω από 600.000 προβολές και αναδεικνύει ένα σύγχρονο δίλημμα: την εμμονή μας να καταγράφουμε κάθε εμπειρία για να τη μοιραζόμαστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συχνά εις βάρος της ζωής της στιγμής.

Κάποια από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση είναι ενδεικτικά. «Όλοι πίστευαν ότι αποτύπωναν μια σημαντική στιγμή, αλλά στην πραγματικότητα, την έχασαν» έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να αναρωτιέται: «Πόσοι από αυτούς τους ανθρώπους θα δουν ξανά αυτό το βίντεο που τράβηξαν;».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα που όλοι προσπάθησαν να καταγράψουν τη στιγμή αυτή (νομίζω ότι οι περισσότεροι ήταν εκεί γι’ αυτό το λόγο, και όχι σε κάποιο πάρτι με φίλους) αλλά το πιο τρελό είναι πως μετά τα μεσάνυχτα, κανείς δεν γύρισε να ευχηθεί ή να αγκαλιάσει τον διπλανό του».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή