Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Viral βίντεο: Ο άντρας της την αποκάλεσε τεμπέλα, έκανε απεργία από την καθαριότητα και ιδού το αποτέλεσμα

Τι συμβαίνει όταν ένας άνδρας δεν εκτιμά τις δουλειές του σπιτιού που κάνεις και σε χαρακτηρίζει τεμπέλα; Αποφασίζεις να κάνεις απεργία από την καθαριότητα και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο κωμικοτραγικό.

Μια γυναίκα λοιπόν έγινε viral και επαινέθηκε όταν «ξεκίνησε απεργία καθαριότητας» προκειμένου να δείξει στον σύζυγό της πόσο ακατάστατος είναι. Η γυναίκα, η οποία ζει στις ΗΠΑ αλλά κατάγεται από την Ουκρανία, έγινε viral στο TikTok, θέλοντας να αποδείξει στον αχάριστο σύζυγό της πως το σπίτι θα ήταν άνω κάτω χωρίς την δική της παρέμβαση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Να γιατί αποφάσισα να κάνω απεργία από την καθαριότητα»

«Ο σύζυγός μου λέει ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς μπορεί κάποιος να είναι τόσο τεμπέλης όσο εγώ. Ποτέ, λέει δεν κάνω τίποτα στο σπίτι» εξηγεί η γυναίκα στο βίντεο, που ακούει στο όνομα Mrs. Messy.

«Έτσι, σταμάτησα να βάζω τα πλυμένα ρούχα στη θέση τους πριν από περίπου 2 εβδομάδες. Ήθελα να του δείξω ότι αν σταματήσω να το κάνω αυτό, θα μαζευτούν στοίβα πολύ γρήγορα. Τα περισσότερα από αυτά είναι δικά του και των παιδιών μας. Η απάντησή του ήταν: ‘αν ήσουν καλύτερη στο να κάνεις πράγματα στο σπίτι, θα ήταν πάντα τακτοποιημένο’. Δεν ξέρω καν πώς να διαφωνήσω πια μαζί του για το αν με βοηθάει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έκτοτε, μοιράστηκε κι άλλα βίντεο με την ακαταστασία που συσσωρεύτηκε στο σπίτι τους, δείχνοντας σωρούς από άπλυτα, βρώμικα πιάτα και ρούχα διασκορπισμένα σε όλο το σπίτι.

Η γυναίκα, η οποία εργάζεται με πλήρη απασχόληση και μοιράζεται τα έξοδα του σπιτιού με τον άνδρα της, πρόσθεσε ότι πλέον πλένει και τακτοποιεί μόνο τα δικά της πράγματα και του 4χρονου γιου τους και αφήνει τα ρούχα του συζύγου της σε σακούλες σκουπιδιών. Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο άνδρας της παραπονιόταν συχνά πως το σπίτι τους δεν είναι τόσο καθαρό όσο των φίλων τους, με την γυναίκα να προσθέτει όμως ότι οι φίλοι τους έχουν και μια μαμά ή πεθερά που μένει μαζί τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς αντέδρασε λοιπόν ο άντρας της; Μετά από έναν μήνα απεργίας, άρχισε να πετά τα καθαριστικά λέγοντάς της πως δεν τα χρειάζεται πια αφού δεν καθαρίζει και τελικά έφυγε για να δει τη μητέρα του η οποία κατοικεί στο εξωτερικό, για τρεις εβδομάδες.

Viral τα βίντεό της – Την υποστηρίζουν οι χρήστες του TikTok

Τα βίντεό της στο TikTok έχουν συγκεντρώσει πάνω από 9 εκατομμύρια likes, με πολλούς να της λένε ότι πρέπει να αφήσει τον σύζυγό της. «Μην τσακώνεστε πια. Φόρα το στέμμα σου και πήγαινε να βρεις έναν άνδρα που να σε αγαπάει και να σε εκτιμάει» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να συμφωνεί: «Μην τσακώνεστε, χωρίστε». Ένας τρίτος σχολίασε: «Άρα βασικά ήθελε μια υπηρέτρια και όχι μία σύζυγο;».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή