Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Viral -Μητέρα έδειξε πώς ξόδεψε πάνω από 1.000 δολ. για μία μέρα στα Universal Studios

Μια Βρετανίδα μητέρα δύο παιδιών έχει γίνει viral με ένα βίντεο που αποκαλύπτει το ακριβές ποσό που ξόδεψε η οικογένειά της κατά τη διάρκεια μιας ημέρας στα Universal Studios στη Φλόριντα.

Η Miranda Pearce, marketing coach από το Sandbach Cheshire, αποκάλυψε ότι η οικογένειά της ξόδεψε συνολικά 1.113 δολάρια για την ημέρα της εκδρομής, συμπεριλαμβανομένων 483 δολαρίων για εισιτήρια, 396 δολαρίων για Fast Passes και 62,79 δολαρίων για μεσημεριανό γεύμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποκάλυψη δίχασε τις απόψεις, με ορισμένους τηλεθεατές να επιμένουν ότι το πάρκο τούς είχε «ξεζουμίσει», και άλλους να επιμένουν ότι υπάρχουν εύκολοι τρόποι να εξοικονομήσετε χρήματα, για παράδειγμα φέρνοντας το δικό σας φαγητό και ποτό.

Κοινοποιώντας το βίντεο, η Miranda είπε: «Μαντέψτε πόσα ξοδέψαμε σε μια μέρα στα Universal Studios Florida – περιμένετε το τέλος, δεν θα το πιστέψετε». Το συνολικό κόστος της ημέρας ήταν 1.113,40 δολάρια, που «δεν περιλάμβαναν τα φιλοδωρήματα».

Η μέρα ξεκίνησε
με ένα ακριβό πρωινό 21,79 δολαρίων στο
Wendy’s Drive Thru και ακολούθησε ακριβό πάρκινγκ
στα 27 δολάρια. Καθώς το φεστιβάλ
διασκέδασης συνεχιζόταν, το ίδιο
συνέβαινε και με το αυξανόμενο κόστος
– γεγονός που ώθησε τη μητέρα να μοιραστεί
την εμπειρία της στα μέσα κοινωνικής
δικτύωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το συνολικό κόστος μιας ημέρας στα Universal Studios στο Ορλάντο της Φλόριντα για μια τετραμελή οικογένεια.
Το συνολικό κόστος μιας ημέρας στα Universal Studios στο Ορλάντο της Φλόριντα για μια τετραμελή οικογένεια

Η Miranda δείχνει ένα βίντεο με τον γιο της να κρατάει ένα ποτό και λέει: «Εδώ είναι που παίρνουμε ένα επαναγεμιζόμενο ποτό για 19 δολάρια».

Στη συνέχεια συναντά τον King Julian από την ταινία «Μαδαγασκάρη», ο οποίος, όπως λέει, είναι ο απόλυτος «ήρωάς» της – οπότε η οικογένεια φαίνεται να εξακολουθεί να διασκεδάζει παρά το κόστος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, κατέληξαν
να πληρώσουν 42,60 δολάρια για ένα απλό
αναμνηστικό, ένα σημειωματάριο Harry
Potter και ένα στυλό, 62,79 δολάρια για ένα
γεύμα με μπέργκερ και πατάτες και 19,76
δολάρια για παγωτό.

«Πήρα έναν καφέ το απόγευμα 4,25 δολάρια και πήραμε δείπνο όχι και τόσο άσχημα, 34 δολάρια στο Burger King» λέει στο βίντεο.

Το σκεπτικό της για το ότι ξόδεψε χρήματα για τα fast passes ήταν «Δεν περιμένω σε καμία ουρά με ένα εξάχρονο παιδί», πριν ρωτήσει το κοινό της: «Εσείς θα τα πληρώνατε αυτά;».

Η Μιράντα συνάντησε τον ήρωά της, τον βασιλιά Τζούλιαν από την ταινία Μαδαγασκάρη
Η Μιράντα συνάντησε τον «ήρωά» της, τον βασιλιά Τζούλιαν από την ταινία «Μαδαγασκάρη»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλοί συμφώνησαν ότι οι τιμές ήταν υψηλές, με ένα άτομο να ισχυρίζεται ότι είχε πληρώσει λιγότερα για 14 ημέρες στην Disneyland.

Είπε: «Δεκατέσσερις ημέρες στην Disney πριν από λίγες εβδομάδες και ξόδεψα λίγο πάνω από 1.000 δολάρια συνολικά!». Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «”Γδέρνουν” εντελώς τους επισκέπτες τους».

Η Miranda Pearce δίπλα στο λογότυπο της Universal με τους δύο γιους της και τον σύζυγό της έτοιμη για μια διασκεδαστική οικογενειακή έξοδο
Η Miranda Pearce δίπλα στον λογότυπο της Universal με τους δύο γιους της και τον σύζυγό της, έτοιμη για μια διασκεδαστική οικογενειακή έξοδο / Φωτογραφία: mirandapearcemindset / TikTok

Ένα άτομο είπε ότι όταν πήγε στα Universal Studios το 2017, οι τιμές ήταν πολύ χαμηλότερες, στα 200 δολάρια το εισιτήριο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια γυναίκα παραδέχτηκε ότι αποταμιεύει με τον σύντροφό της για την ημέρα που θα πάει στο πάρκο, λέγοντας: «Εγώ και το άλλο μου μισό ξεκινάμε ένα ταμείο για το Ορλάντο για να πάρουμε τα δύο παιδιά μας, αλλά φοβάμαι ότι, όσα χρήματα κι αν αποταμιεύσουμε, δεν θα μπορέσουμε να το αντέξουμε οικονομικά».

Οι πιο έμπειροι επισκέπτες απάντησαν στο βίντεο με συμβουλές που έλεγαν «φέρτε τα δικά σας σνακ και ποτά» και «παραλείψτε τα γρήγορα εισιτήρια», για τις οποίες η Miranda τούς ευχαρίστησε.


Πηγή