Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Viral στο ΤikTok έγινε μητέρα που τρύπησε τα αυτιά της κόρης της με το που γεννήθηκε- Bροχή τα σχόλια [βίντεο]

Χαμό έχει προκαλέσει στο ΤikTok μια μητέρα επειδή τρύπησε τα αυτιά της κόρης της την πρώτη μέρα που γεννήθηκε.

Η νέα μητέρα δέχτηκε πυρά επειδή τρύπησε τα αυτιά της νεογέννητης κόρης της μετά από μία ημέρα στο νοσοκομείο, με πολλούς γονείς να λένε ότι θα έπρεπε να περιμένει μέχρι το παιδί να είναι αρκετά μεγάλο για να πάρει το ίδιο την απόφαση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μητέρα, η οποία δημοσιεύει με το όνομα της κόρης της – Lara – στο TikTok, μοιράστηκε ένα βίντεο με το γλυκύτατο κοριτσάκι της λίγες ώρες μετά τη γέννησή του.

Στο βίντεο που βγήκε στην επιφάνεια, η μικρούλα φαίνεται με ένα μικροσκοπικό σκουλαρίκι με λουλούδια που είναι ορατό από τις πρώτες 24 ώρες της «επί της γης» και έφερε την βροχή σχολίων.

To βίντεο που έγινε viral

Σάλος στο TikTok

«Ίσως φταίω μόνο εγώ, αλλά την ημέρα που γεννήθηκαν τα παιδιά μου το τρύπημα των αυτιών τους ήταν πολύ χαμηλά στη λίστα των ανησυχιών μου», δήλωσε, βέβαια μια γυναίκα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Γιατί τους τρυπάτε τα αυτιά πριν καν μπορέσουν να μιλήσουν;» αναρωτήθηκε μια γυναίκα. «Αν τα αυτιά τους νιώθουν πόνο ή ερεθισμό, δεν μπορούν να σας μιλήσουν. Αν εμφανίσουν αλλεργία, είναι δυστυχία για εσάς και το μωρό».

«Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό οι άνθρωποι – για να μην αναφέρω ότι φαίνεται απολύτως γελοίο να βλέπεις ένα μικροσκοπικό μωρό με κοσμήματα στα μικροσκοπικά του αυτιά», πρόσθεσε μια άλλη.

Κάποιοι μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες από το τρύπημα των αυτιών τους ως παιδιά.

Μια μαμά είπε:«Είχα τρυπήσει τα αυτιά μου πριν θυμηθώ, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν σωστό να τρυπήσω τα αυτιά της όμορφης κόρης μου. Είναι 15 ετών τώρα και μισεί τα κοσμήματα, οπότε χαίρομαι που δεν το επέλεξα αυτό για εκείνη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

‘Όταν ήμουν μωρό, η μητέρα μου τρύπησε μόνη της τα αυτιά μου με πάγο και βελόνα στην αυλή», αποκάλυψε μια γυναίκα. «Έκτοτε έχω στραβά σκουλαρίκια και τα μισώ τόσο πολύ».

Η μητέρα της οποία η ανάρτηση προκάλεσε τόσες αντιδράσεις ανέφερε: ‘Όταν είναι 2-3 ημερών, δεν αισθάνονται πόνο όπως ένα ή δύο χρόνια!» έγραψε.

«Οι τρύπες τους γίνονται από τους νεογνολόγους (γιατρούς που ειδικεύονται στη φροντίδα των νεογνών) στο νοσοκομείο κατά τη γέννηση».

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι οι λοβοί των αυτιών των μωρών είναι πιο μαλακοί όταν είναι πολύ μικρά και η κόρη της δεν θα ένιωθε κανέναν σημαντικό πόνο, στην πραγματικότητα. «Δεν αντέδρασε καν», είπε.

Άλλοι συμφώνησαν ότι ήταν σύνηθες να τρυπούν τα αυτιά των νεαρών κοριτσιών όταν είναι βρέφη.

«Στη χώρα μου τρυπούν τα κοριτσάκια την πρώτη μέρα που γεννιούνται», απάντησε μια γυναίκα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λατρεύω το τρύπημα στα αυτιά της! Ειλικρινά, θα έκανα το ίδιο», είπε μια άλλη.

«Η κόρη μου είναι τόσο θυμωμένη μαζί μου επειδή δεν της τρύπησα τα αυτιά ως παιδί», είπε μια άλλη. «Θέλει τόσο πολύ σκουλαρίκια αλλά φοβάται τις βελόνες».


Πηγή