Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Viral: Τα αποτυχημενα κέρινα ομοιώματα ενός μουσείου -Δείτε πώς απεικόνισαν Κέιτ-Γουίλιαμ, τρελό γέλιο

Viral έχει γίνει στο TikTok ένα μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στην Πολωνία, με τα κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον να μην θυμίζουν σε τίποτα το πώς είναι στην πραγματικότητα.

Το κέρινο ομοίωμα της Κέιτ Μίντλετον απλά δεν θυμίζει την πριγκίπισσα και εκείνο του πρίγκιπα Γουίλιαμ δεν είναι καθόλου κολακευτικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγνώριστος ο Γουίλιαμ – Σαν να αντιστέκεται σε αέρα απί πιστολάκι

Το πρόσωπο του κέρινου ομοιώματος του πρίγκιπα φαίνεται να αντιστέκεται σε δυνατό άνεμο ή σε αέρα από πιστολάκι και τα μαλλιά του είναι τραβηγμένα προς τα πίσω και τα χείλη του ανοιχτά αποκαλύπτουν τα δόντια του, σχολιάζεται σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, στα οποία αμφισβητείται η εμπειρία στην κηροπλαστική του δημιουργού των φιγούρων.

Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Κρακοβίας βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής αυτή την εβδομάδα όταν το βίντεο από περιήγηση στους χώρους του έγινε viral στο TikTok. «Περιμένετε έως το τέλος» προτείνεται στη λεζάντα του βίντεο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες από 12 εκατομμύρια προβολές και 1,7 εκατομμύρια likes.

Η τρομερή εμφάνισή του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ οδήγησε σε εικασίες μεταξύ των σχολιαστών ότι το έργο «έγινε αυστηρά από μνήμης» ή «για να αποφευχθούν ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων».

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι τρομακτικός» αναφέρεται σε σχόλιο στο TikTok . «Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με έκανε να τσιρίξω» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Μοιάζει σαν να έχει φαγούρα και να μην μπορεί να ξυθεί».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Κρακοβία λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια και δέχεται περισσότερους από 10.000 επισκέπτες σε μηνιαία βάση.


Πηγή