Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Viral TikTok: Γυναίκα εξηγεί πώς έπιασε το σύντροφό της να την απατά λίγες ώρες αφότου γέννησε το παιδί τους [βίντεο]

Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο TikTok όπου μια γυναίκα εξηγεί πώς έπιασε τον σύντροφό της να την απατά λίγες ώρες αφότου γέννησε το γιο τους.

Η χρήστης του TikTok @aubrecita μοιράστηκε τη συγκλονιστική ιστορία της σε ένα βίντεο, υποστηρίζοντας πως βρήκε ένα ενοχοποιητικό μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο ενώ θήλαζε το «λίγων ωρών μωρό τους στο νοσοκομείο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς ανακάλυψε την απιστία

«Η νοσοκόμα μου ζήτησε να καταγράψω τις φορές που έτρωγε» εξήγησε στο κείμενο του βίντεο. «Έτσι, άρπαξα το τηλέφωνο του συντρόφου μου που κοιμόταν για να τσεκάρω την ώρα» λέει. Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει ένα στιγμιότυπο από την οθόνη του κινητού του, με μια φωτογραφία του νεογέννητου μωρού του στο φόντο, το οποίο είχε ένα αδιάβαστο μήνυμα από κάποια με το όνομα Μαρίσα που έλεγε: «Έλα για αγκαλιά». «Ξέρω, δεν μπορώ να πιστέψω πως άφησε την μπαταρία να πέσει τόσο χαμηλά» είπε αστειευόμενη στη λεζάντα, προσθέτοντας τα hashtags #babydaddyproblems, #postpartum και #forerteenmom.

Πάντως, το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 6,9 εκατομμύρια φορές και έχει λάβει χιλιάδες σχόλια. «Έχει και τη φωτογραφία του γιου του πίσω» έγραψε κάποιος με την νεαρή μητέρα να απαντά: «Ακριβώς. Τι στο διάολο» προσθέτοντας πως ο σύντροφός της είχε στείλει ένα ακόμη μήνυμα στην ερωμένη του αμέσως μετά τη γέννηση του γιου του γράφοντάς πως «το μωρό δεν μοιάζει καθόλου σε μένα».

Στιγμιότυπο από το μήνυμα στο κινητό του άπιστου άνδρα
Στιγμιότυπο από το μήνυμα στο κινητό του άπιστου άνδρα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς σχολίασαν το βίντεο οι χρήστες του TikTok

Πολλοί άνθρωποι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το θράσος του, με κάποιους να επισημαίνουν ότι έλαβε το μήνυμα στις 2 το μεσημέρι. «Ήταν 2:16 το μεσημέρι» σημείωσε ένας χρήστης του TikTok, ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε: «Πάντως το Μαρίσα, διαγράφεται από τη λίστα με τα πιθανά ονόματα». Κάποιος άλλος επέμεινε ότι αυτό ήταν γραφτό να συμβεί, λέγοντας: «Ο Θεός ήθελε να δείτε αυτό το μήνυμα ως σημάδι για να μην προχωρήσετε μαζί του».

Όπως είναι λογικό, ο κόσμος ήταν επίσης περίεργος για το τι είχε συμβεί τελικά με την απατημένη κοπέλα και τον σύντροφό της. Η ίδια αποκάλυψε σε ένα βίντεο που ακολούθησε ότι είχαν χωρίσει πριν από σχεδόν μία δεκαετία και πως τώρα είναι παντρεμένη με κάποιον άλλον. «Αυτό συνέβη πριν από εννέα χρόνια» εξήγησε. «Τον άφησα και τώρα είμαι παντρεμένη με έναν άνδρα που αποκατέστησε την πίστη μου στους άνδρες».

Υπήρχαν μερικοί σχολιαστές που πήραν το μέρος του πρώην της, με ένα άτομο να υποστηρίζει πως δεν πρέπει να κατηγορηθεί επειδή «πιθανότατα αναγκάστηκε να αποκτήσει παιδί». Άλλοι πάλι κατηγόρησαν την άλλη γυναίκα για την απιστία ενώ μερικοί ισχυρίστηκαν πως μπορεί να είναι όλα ψέματα με την νεαρή μητέρα να αποκρούσει αυτά τα σχόλια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή