Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
«Βρίσκομαι σε διαρκή διαμάχη με τη Rihanna»

«Βρίσκομαι σε διαρκή διαμάχη με τη Rihanna»

Η Karrueche Tran μιλά για το ερωτικό τρίγωνο με την ποπ σταρ και τον Chris Brown

Πρόκειται ίσως για το πιο πολυσυζητημένο ερωτικό τρίγωνο τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για την διάσημη ποπ σταρ Rihanna, τον δημοφιλή ράπερ Chris Brown και το μοντέλο Karrueche Tran. Ο ράπερ μας έχει συνηθίσει στο να τα φτιάχνει με την ποπ σταρ, να τη χωρίζει για το 26χρονο μοντέλο και τούμπαλιν.

Τα νέα αυτή την φορά έρχονται από την ίδια την Karrueche, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Just Keke, όπου μιλώντας για τη διαμάχη στην οποία βρίσκεται με τη διάσημη τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα.

«Ποτέ δεν είχα ξανακάνει σχέση με έναν celebrity, επομένως όλο αυτό ήταν πολύ καινούργιο για μένα. Παπαράτσι παντού… Και έπειτα ήταν και αυτή η κατάσταση με τη Ριάνα. Όλοι ενδιαφέρθηκαν για αυτή την υπόθεση, γιατί όλοι πάνω κάτω έχουμε ζήσει το φάντασμα της πρώην», δήλωσε η Τραν και συνέχισε «Στην περίπτωση του φίλου μου, η πρώην του είναι μια celebrity ακόμη μεγαλύτερη από εκείνον. Βρίσκομαι σε διαρκή διαμάχη μαζί της. Όμως, δεν έχω να αντιμετωπίσω μόνο εκείνη, αλλά και τους 14 εκατομμύρια θαυμαστές της στα κοινωνικά δίκτυα. Για φανταστείτε λοιπόν πως νιώθω όταν μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν, λέγοντας τόσα χωρίς να ξέρουν τίποτα για μένα».