Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Wednesday: Πλησιάζει την κορυφή στο Netflix και ετοιμάζεται να «σκοτώσει» τον Dahmer

Το Netflix εξέδωσε νέα λίστα με τις πιο δημοφιλείς σειρές στη πλατφόρμα, αποκαλύπτοντας ότι το «Wednesday», που έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές εβδομάδες, βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Η τηλεοπτική σειρά του Τιμ Μπάρτον έγινε γρήγορα viral και ξεπέρασε τις 752 εκατομμύρια ώρες θέασης.

Το spin-off για τη Wednesday της οικογένειας Addams με πρωταγωνίστρια την Τζένα Ορτέγκα, βρίσκεται στην κορυφή των charts, έχοντας ξεπεράσει τις δύο σεζόν του Bridgerton, την τρίτη σεζόν του «Stranger Things», την πέμπτη σεζόν του «Lucifer», την πρώτη σεζόν του «The Witcher», και τα «Inventing Anna: Limited Series» και «Reasons Why: Season 2».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Wednesday: Νο1 στην Ελλάδα και σε πάνω από 80 χώρες

Η σειρά έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, ωστόσο, δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει την σειρά «Monster: The Jeffrey Dahmer Story».

Το Wednesday μετράει ήδη από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας πάνω από 341,2 εκατομμύρια ώρες προβολής. Βρίσκεται σε πάνω από 80 χώρες στη Νο.1 θέση του Top 10 του Netflix. Στην Ελλάδα, έχει σπάσει το ρεκόρ της πρώτης εβδομάδας που κατείχε η τέταρτη σεζόν του Stranger Things.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπόθεση του Wednesday

Η σειρά επικεντρώνεται στην 16χρονη Wednesday που φοιτά στην Ακαδημία Nevermore και προσπαθεί να κατακτήσει την ψυχική της ικανότητα για να λύσει ένα μυστήριο δολοφονίας που εκτυλίχθηκε πριν από δύο δεκαετίες.


Πηγή