Παρασκευή , 17 Σεπτέμβριος 2021
X Factor: Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή μετά τον μεγάλο τελικό

X Factor: Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή μετά τον μεγάλο τελικό

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του X Factor, όπου αναδείχθηκε νικητής ο Γιάννης Γρόσης, η Δέσποινα Βανδή έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram. Η γνωστή τραγουδίστρια, φέτος, εκτέλεση χρέη παρουσιάστριας του μουσικού talent show του OPEN και οι κριτικές που πήρε για την εμφάνισή της ήταν θετικές.

Η ίδια μετά το τέλος του μουσικού αυτού ταξιδιού, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι ήταν δίπλα της σε αυτό, αλλά και να συγχαρεί τόσο το νικητή, όσο και τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτό.

Τη μακροσκελή ανάρτησή της τη συνόδευσε ένα βιντεάκι από την εμφάνιση που έκανε στη σκηνή του X-Factor με τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Γιώργο Θεοφάνους,.

«Τελειώσαμε χθες λοιπόν αυτό το μεγάλο ταξίδι του Χ-Factor. Με μια αγκαλιά από πανέμορφα τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους και πόσα άλλα που θα ήθελα να πούμε από αυτά που έχει γράψει και δεν είπαμε! Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες που κάναν τη ζωή μου πιο εύκολη σε αυτό μου το εγχείρημα, της παρουσίασης και ελπίζω κι εγώ να μην τους δυσκόλεψα ιδιαίτερα! Λήδα δε θα μπορούσα χωρίς εσένα και το ήξερα από την πρώτη μέρα που είπα το ναι! Περικλή μου και Άκη είστε υπέροχοι! Νίκη, Τζούλια και αγαπημένη μου Τζο! Φυσικά την όμορφη παρέα των ταλαντούχων κριτών και του Άρη Μακρή που πραγματικά ήταν εξαιρετικός! Τον Βαγγέλη μας που χωρίς αυτόν τίποτα δε θα ήταν on time! Την Τσέιλι για τις υπέροχες χορογραφίες και τους μοναδικούς μας χορευτές και γενικότερα όλο τον κόσμο που είναι πάρα πολλοί και συνέβαλαν στο να βγει αυτό το show! Συγχαρητήρια στον Γιάννη Γρόση και σε όλα τα παιδιά! Είναι τόσο ταλαντούχα που το μόνο που τους λείπει είναι η δισκογραφία για να συνεχίσουν στο ταξίδι της μουσικής πιο επαγγελματικά….», έγραψε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή.

 

View this post on Instagram

 

Τελειώσαμε χθες λοιπόν αυτό το μεγάλο ταξίδι του @xfactorgreece Με μια αγκαλιά από πανέμορφα τραγούδια του @theofanousg και ποσα αλλα που θα ήθελα να πούμε από αυτά που έχει γράψει και δεν είπαμε! Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες που κάναν τη ζωή μου πιο εύκολη σε αυτό μου το εγχείρημα,της παρουσιασης και ελπιζω κι εγώ να μην τους δυσκόλεψα ιδιαίτερα!???? @lid29 δε θα μπορούσα χωρίς εσένα και το ήξερα από την πρώτη μέρα που είπα το Ναι! Περικλη μου και Ακη είστε υπέροχοι!Νικη Τζουλια και αγαπημένη μου Τζο! Φυσικά την όμορφη παρέα των ταλαντούχων κριτων @xmastoras @officialaslanidoumelina @mtsaousopoulos @theofanousg και του @arismakris που πραγματικά ήταν εξαιρετικός! Τον Βαγγέλη μας που χωρίς αυτόν τίποτα δε θα ήταν on time! Την Τσειλι για τις υπέροχες χορογραφίες και τους μοναδικούς μας χορευτές και γενικότερα όλο τον κόσμο που είναι παρα πολλοί και συνέβαλαν στο να βγει αυτό το show! Συγχαρητήρια στον Γιάννη Γροση και σε όλα τα παιδιά!Ειναι τόσο ταλαντούχα που το μόνο που τους λείπει είναι η δισκογραφία για να συνεχίσουν στο ταξίδι της μουσικής πιο επαγγελματικά! Και φυσικά τους αγαπημένους μου @mirodesigners @nakopoulouvaso @bouloubasisv @_e_llena @iamtheoptimusprime που ήταν κοντά μου συνέχεια! Περικλη! «Πλατουλιτσα»! Τέλος!????

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on
Πηγή