Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η ξανθιά αστυνομικός που τρελαίνει το Instagram

Η ξανθιά αστυνομικός που τρελαίνει το Instagram

Η δημοφιλής Γερμανίδα με το καλογυμνασμένο σώμα και τους χιλιάδες followers

Η 31χρονη Adrienne Kolesza από τη Γερμανία έχει προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο με το λογαριασμό της στο Instagram μετά την ανάρτηση φωτογραφιών με το καλογυμνασμένο σώμα της.

Η νεαρή αστυνομικός από τη Γερμανία αναφέρει ότι οι ανώτεροί της δεν έχουν πρόβλημα με τις φωτογραφίες της στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο για όσο διάστημα αυτές είναι αξιοπρεπείς και όχι υπερβολικά αποκαλυπτικές ενώ όλοι βρίσκουν τη φήμη της στο διαδίκτυο διασκεδαστική. Η ίδια ποζάρει με αθλητική ενδυμασία ή καυτά σορτσάκια και έχει προσελκύσει χιλιάδες θαυμαστές.

Αναφέρει εξάλλου ότι δεν είναι στο στυλ της να βγάζει γυμνές φωτογραφίες και απλώς θέλει να ενθαρρύνει τις γυναίκες να είναι σε φόρμα και υγιείς. Η 31χρονη Adrienne «βομβαρδίζεται» από μηνύματα θαυμασμού και κολακείας από άνδρες και γυναίκες που βρίσκονται ανάμεσα στους περισσότερους από 95.000 θαυμαστές της. Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της ποικίλουν με κάποια να είναι πιο ευφάνταστα και να παρακινούν την αστυνομικό να τους συλλάβει ή δηλώνουν ερωτευμένοι μαζί της.

Η αστυνομικός συμμετείχε επίσης σε διαγωνισμό bodybuilding, στην κατηγορία μπικίνι, το 2015 ενώ η καθημερινότητά της περιλαμβάνει διάφορες υποθέσεις στη δουλειά της, όπως ατυχήματα, καυγάδες και περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας. Τον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο της πηγαίνει στο γυμναστήριο πέντε φορές την εβδομάδα και κάνει προπόνηση για να διατηρεί το σώμα της. Η ξανθιά αστυνομικός του Instagram υποστηρίζει ότι το καλοσχηματισμένο σώμα της βασίζεται κατά 30% στην άθληση και κατά 70% στην υγιεινή διατροφή. «Με βοηθάει (η γυμναστική) να βελτιώνω την πίσω πλευρά του σώματός μου. Κάθε γυναίκα θέλει να έχει ωραίο σώμα» αναφέρει η ίδια και αποκαλύπτει το αγαπημένο της πιάτο το οποίο είναι ένας χυλός με ασπράδια αυγών και κουάκερ.

Όσον αφορά τον λογαριασμό της στο Instagram, όπως αναφέρει είναι ήδη σε σχέση με έναν 28χρονο επαγγελματία κολυμβητή και οι φωτογραφίες της δε στοχεύουν στο ανδρικό κοινό αλλά κυρίως στο γυναικείο στο οποίο θέλει να δείξει τον υγιεινό τρόπο ζωής της.akstdaysadm4akstdaysadm5akstdaysadm2akstdaysadm3

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr