Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ξενοδόχος γίνεται ο Ντι Κάπριο

Ξενοδόχος γίνεται ο Ντι Κάπριο

Ένα… οικολογικό ξενοδοχείο ετοιμάζεται να χτίσει στο νησί του

Το επάγγελμα του ξενοδόχου φαίνεται να είναι η επόμενη επιλογή του διάσημου ηθοποιού, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αφού μετά την αποκάλυψη της αγοράς ενός νησιού στα ανοικτά του Μπελίζ,σε πρόσφατη συνέντευξή του στους New York Times,ήρθε κι εκείνη της δημιουργίας ενός οικολογικού ξενοδοχείου σε αυτό.

Μετά την ανακοίνωση της αγοράς του νησιού Blackadore Caye, έναντι του ποσού του 1,75 εκατομμυρίου δολαρίων, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως στα μελλοντικά σχέδιά του για το νησί είναι να δημιουργήσει ένα υπερπολυτελές και ταυτόχρονα οικολογικό θέρετρο, με σκοπό να φέρει και πάλι τη ζωή στο νησί.

Το ιδιωτικό θέρετρο θα ανοίξει για τον κόσμο το 2018, θα περιλαμβάνει 68 βίλες, 48 μικρά σπιτάκια, με τιμές που θα φτάνουν και τα 15 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης θα υπάρχουν πισίνες και ειδικά σημεία για να μπορεί κανείς να δει το ηλιοβασίλεμα.

«Σκοπός είναι να κάνω κάτι που θα αλλάξει τον κόσμο. Δεν θα μπορούσα να πάω στο Μπελίζ και να κάνω κάτι τέτοιο εάν δεν σκόπευα να το φτιάξω με οικολογικό τρόπο και να μείνω πιστός στις ιδέες μου», ανέφερε στην εφημερίδα ο ηθοποιός.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr