Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Είναι μοντέλο, καλλονή και ετών… 59

Yasmina Rossi – Είναι μοντέλο, καλλονή και ετών… 59

Ισχυρίζεται πως η νεότητά της οφείλεται στον τρόπο που ζει και στα φυσικά καλλυντικά που χρησιμοποιεί

 

Είναι 59 χρόνων, είναι γιαγιά και είναι και μοντέλο! Ο λόγος για την Yasmina Rossi, το σώμα της οποίας στα 59 της χρόνια συναγωνίζεται επάξια κάθε νεότερη καλλονή που ασχολείται με το χώρο της μόδας.

Το πολύ επιτυχημένο μοντέλο, είναι ακόμα ενεργό στη βιομηχανία της μόδας χάρη στην νεανική της λάμψη,  ισχυρίζεται πως η νεότητά της οφείλεται στον τρόπο που ζει και στα φυσικά καλλυντικά που χρησιμοποιεί

rossi4

Καταγόμενη από τη Γαλλία, η Rossi ζει σήμερα στο Μαλιμπού και συμμετέχει μέχρι και σήμερα σε κορυφαία event μόδας, παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έκανε τα πρώτα βήματα στο χώρο, την ώρα μάλιστα που τα περισσότερα μοντέλα ήδη από τα τριάντα τους οδεύουν προς την σύνταξη. Το μόνο μεγάλο διάλειμμα που έκανε ήταν σε ηλικία 45 ετών όπου δημιούργησε την δική της επωνυμία ρούχων για τα Marks & Spencer.

rossi0

Σήμερα είναι έχει δύο εγγόνια κι όπως αποκαλύπτει στους Sunday Times είναι πιο ευχαριστημένη από την εμφάνισή από ότι υπήρξε παλαιότερα. Η Yasmina, στη συνέντευξή της, μοιράζεται την δίαιτα που ακολουθεί για να διατηρήσει αυτή την φόρμα, η οποία περιλαμβάνει καθημερινή άσκηση, βιολογικές τροφές και λάδι σόγιας».

rossi3

«Κάνω πίλινγκ σώματος μια φορά την εβδομάδα με ελαιόλαδο και ζάχαρη. Τρώω ένα αβοκάντο την ημέρα και βιολογικό κρέας και ψάρι», αναφέρει στο περιοδικό. Συμπληρώνει μάλιστα πως είναι σημαντικό να μην το παρακάνει κανείς με την γυμναστική καθώς και να μην χρησιμοποιεί συμπληρώματα διατροφής και φάρμακα αντί υγιεινών τροφών.

yasminarossi

Μεγάλωσε στην Κορσική και ξεκίνησε μετά τα 25 σαν μοντέλο σε οίκους όπως ο Yves Saint Laurent, Hermes και Jil Sander. Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη  όταν ήταν 45 ετών, γιατί εκεί υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη για μεγάλης ηλικίας μοντέλα. Σύντομα άρχισε να αναλαμβάνει δουλειές και διαφημίσεις για εταιρείες όπως η Macy’s και η Mastercard. Έλαβε όμως παγκόσμια αναγνώριση όταν παρουσίασε την Χριστουγεννιάτικη καμπάνια των Marks &Spencer το 2012.

rossi1

Η Yasmina, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως διεθνές μοντέλο και ως φωτογράφο, συχνά πυκνά σήμερα δημοσιεύει φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οι οποίες αφήνουν άφωνους τους χρήστες χάρη στο άφθαρτο σώμα της.

rossi6

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr