Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

YouTuber αγόρασε το τζετ του Έλβις Πρίσλεϊ για να το μετατρέψει σε τροχόσπιτο -Ήταν παρατημένο για 40 χρόνια στην έρημο

Το αγαπημένο ιδιωτικό αεροπλάνο του Έλβις Πρίσλεϊ θα μετατραπεί σε τροχόσπιτο, αφού παρέμεινε σε μια έρημο του Νέου Μεξικού για σχεδόν 40 χρόνια.

Ο influencer James Webb, που έχει το κανάλι Jimmy’s World στο YouTube, αγόρασε το Lockheed 1329 Jetstar του 1962 για 260.000 δολάρια, στα 88α γενέθλια του βασιλιά του Rock and Roll, στις 8 Ιανουαρίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γουέμπ μετέφερε το αεροπλάνο στον σταθμό εργασίας του στη Φλόριντα, σε μια προσπάθεια να το μετατρέψει σε τροχόσπιτο για ένα οδικό ταξίδι σε όλη τη χώρα, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις.

«Ήξερα ότι ήταν μια ευκαιρία που θα συμβεί μια φορά στη ζωή μου», είπε ο Webb στο Fox News. «Ήταν η μεγαλύτερη οικονομική αγορά που έχω κάνει ποτέ, εκτός από ένα σπίτι, κι αυτό ήταν ειρωνικά πιο ακριβό από το σπίτι μου. Πόσο τρελό είναι αυτό;» πρόσθεσε.

Ο «βασιλιάς του Rock ‘n’ Roll» είχε αγοράσει το τζετ τον Δεκέμβριο του 1976 για 840.000 δολάρια, λιγότερο από έναν χρόνο πριν τον θάνατό του τον Αύγουστο του 1977.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι θα απογίνει το ιδιωτικό τζετ του Έλβις Πρίσλεϊ

Ενώ η επισκευή του αεροσκάφους των εννέα θέσεων μπορεί να είναι δαπανηρή, το αρχικό κασετόφωνο του τζετ, η ξύλινη επένδυση καμπίνας και η γοητεία της δεκαετίας του 1970 έχουν διατηρηθεί.

Ο Webb καταγράφει την πρόοδο στο jet και έχει ήδη επιδιορθώσει με επιτυχία τα φώτα. Το εξωτερικό του σκουριασμένου αεροσκάφους θα ανανεωθεί επίσης, αλλά ο Webb σχεδιάζει να διατηρήσει τα εσωτερικά βελούδινα καθίσματα, το χαλί και την ξύλινη επένδυση καμπίνας.

Το όραμα του Webb για το αεροσκάφος είναι να το μετατρέψει σε Elvis-mobile – ένα έργο, όπως είπε, μπορεί είτε να πετύχει είτε να αποτύχει. «Θα το πάμε στο Λας Βέγκας στο Graceland ίσως», έχει δηλώσει ο Webb.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τα υπολείμματα του αεροπλάνου που δεν χρησιμοποιούνται για το RV, όπως τα φτερά και οι δεξαμενές αερίου, ο Webb θα μετατρέψει τα κομμάτια σε αναμνηστικά για κέρδος.

Αυτό το σπάνιο αεροπλάνο είναι ένα από τα μόλις 204 αεροσκάφη που κατασκευάστηκαν μεταξύ 1957 και 1978 σε ιδιωτική συνεργασία μεταξύ Jetstar και Lockheed.

Η αρχική προσφορά για το Lockheed 1329 Jetstar του 1962 ήταν 100.000 δολάρια, αλλά οι προσφορές αυξήθηκαν σιγά-σιγά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ελβις Πρίσλεϊ ξανά στο προσκήνιο

Ο Έλβις Πρίσλεϊ έχει αποκτήσει μια καινούργια ομάδα νεότερων θαυμαστών από την πρεμιέρα της ταινίας Elvis με πρωταγωνιστή τον Όστιν Μπάτλερ που προβλήθηκε τον Ιούνιο του 2022.

Η ταινία εξερευνά την περίπλοκη σχέση του Έλβις με τον πρώην μάνατζέρ του Τομ Πάρκερ -τον οποίο υποδύεται ο Τομ Χανκς- και την εξαιρετική επιρροή που είχε στη ζωή του τραγουδιστή.

Ο 31χρονος Μπάτλερ κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του ως ο «βασιλιάς του Rock n’ Roll». Ο ηθοποιός επαινέθηκε από την πρώην σύζυγο του Έλβις, Πρισίλα, επειδή απαθανάτισε τόσο καλά την ασταθή «ιδιοσυγκρασία» του πρώην συζύγου της. Επίσης, ήρθε πιο κοντά με την κόρη του Έλβις, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Ο Οστιν Μπάτλερ φιλά το βραβείο Χρυσής Σφαίρας που κέρδισε
Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου στον Όστιν Μπάτλερ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Λίζα Μαρί πέθανε σε ηλικία 54 ετών, ώρες αφότου υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. Είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και λέγεται ότι βρισκόταν σε κώμα μετά από «πλήρη καρδιακή ανακοπή» λίγο αφότου είχε παραπονεθεί για πόνους στο στομάχι, σύμφωνα με το TMZ.

Ο θάνατος της Λίζα Μαρί έρχεται μόλις δύο ημέρες αφότου φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της στα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας στο Μπέβερλι Χιλς Χίλτον, όπου ο Όστιν Μπάτλερ κέρδισε το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για την ερμηνεία του πατέρα της στο Έλβις του Μπαζ Λούρμαν.

Η ζωή της ήταν ταραχώδης, με πέντε περιόδους αποτοξίνωσης για κατάχρηση κοκαΐνης και οπιοειδών, τέσσερις αποτυχημένους γάμους -συμπεριλαμβανομένου ενός με τον Μάικλ Τζάκσον-, καθώς και την απώλεια του γιου της από αυτοκτονία και μια σκληρή μάχη για την επιμέλεια των δίδυμων κοριτσιών της με πρώην σύζυγό της, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για παιδική πορνογραφία.


Πηγή