Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ζευγάρι προσκαλεί σε ατελείωτο ξεφάντωμα σε έπαυλη στο Λος Άντζελες

Ζευγάρι προσκαλεί σε ατελείωτο ξεφάντωμα σε έπαυλη στο Λος Άντζελες

Γνωρίστε τον Bastion και τη Maria Yotta και τη «Yotta Life» τους- Δείτε τις φωτογραφίες

 

Νέα «έπαυλη του Playboy» χαρακτηρίζουν πολλοί βίλα στο Χόλιγουντ που έχει δώσει ρεσιτάλ… πάρτι γεμίζοντας με κορίτσια με μπικίνι και  ιταλικά πολυτελή αυτοκίνητα.

Ο Bastion Yotta και η σύζυγός του Maria μετακόμισαν στην έπαυλη του Λος Άντζελες τον Ιούνιο κι αμέσως διοργάνωσαν πάρτι με 350 καλεσμένους για το καλωσόρισμα.

Το ζευγάρι έχει τη δική του ιστοσελίδα μέσω της οποίας πουλά μηχανήματα «διαμόρφωσης σώματος», μέθοδο απώλειας βάρους στον ύπνο και άλλα προϊόντα αλλά και διαφημίζει τον τρόπο ζωής του, «the Yotta Life», καλώντας τους χρήστες να τους ακολουθήσουν στο Instagram.

Το ζευγάρι χρησιμοποιεί το Instagram  για να προβάλει τα οφέλη της νοοτροπίας Yotta Life- style.

«Κάθε μέρα σημειώνω δέκα πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων. Μοιάζει εύκολο. Είναι εύκολο και μετά από λίγες ημέρες νιώθεις πολύ καλύτερα», γράφει η Maria Yotta ποζάροντας έξω από την έπαυλή της.

Το πιο σημαντικό κομμάτι, ο πυρήνας της Yotta Life, είναι να είσαι χαρούμενος και να δείχνεις καλά, και το ζευγάρι τα φροντίζει και τα δύο με τα αλλεπάλληλα πάρτι του.

Οι γείτονες πάλι, δεν είναι καθόλου χαρούμενοι με τη νέα άφιξη στην πολυτελή γειτονιά τους.

«Μπορεί οι γείτονες να βλέπουν όμορφα κορίτσια να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι, μπορεί κάποιοι να ζηλεύουν», απάντησε ο Bastion Yotta στη  New York Daily News.

Ο ιδιοκτήτης της έπαυλης, που εισπράττει κάθε μήνα 40.000 δολάρια από την ενοικίασή της, δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ξεφάντωμα του ζεύγους.

«Πρέπει να αφήνεις τους ανθρώπους που νοικιάζουν μια μεγάλη όμορφη βίλα και πληρώνουν καλά να κάνουν ό,τι θέλουν», δήλωσε.

los1los2los3los4los5los6los7los8

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr