Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Η ζωή της ένα… εκρηκτικό ριάλιτι

Η ζωή της ένα… εκρηκτικό ριάλιτι

Η Ταμάρα Έκλεστον θέλει κι άλλη δημοσιότητα

Οι πόρτες της ζωής της ανοίγουν και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από αυτές. Πως ζει η εκρηκτική κόρη του αφεντικού της Φόρμουλα 1 Μπέρνι Έκλεστον; Όποιος έχει την απορία θα μπορέσει να τη λύσει μέσω ενός ριάλιτι.

Η πληθωρική Ταμάρα Έκλεστον δε λέει «όχι» στη δημοσιότητα και μετά τα… πλούσια προσόντα της θα παρουσιάσει και τη ζωή της. Το σόου θα έχει τίτλο Seven Days With… Tamara and Jay. Ο Jay Rutland, είναι ο σύζυγός της, που ευελπιστεί να «κλέψει» λίγη από τη φήμη της, αλλά είναι λιγάκι δύσκολο όταν η κάμερα θα εστιάζει στην όμορφη 30χρονη.

Παρόλα αυτά, το σπίτι του ζευγαριού θα γεμίσει φώτα και κάμερες και το κανάλι ItvBe –στο οποίο θα προβάλλεται- θα δείχνει πολλές από τις στιγμές ιδίως εντός του σπιτιού τους. στα πλάνα θα βρίσκεται και η μικρή κόρη τους, στην οποία η σταρ φαίνεται να έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, όταν είχε ποστάρει κάποιες φωτογραφίες της μικρής έγινε έξαλλη από το σχόλιο κάποιου φαν και είχε αρχίσει να… απειλεί. «Ανέβασα μια φωτογραφία της κόρης μου, Σοφίας, στο Instagram όταν ήταν τριών μηνών και κάποιος μου έγραψε ένα σχόλιο ότι είναι υπέρβαρη», δήλωσε η Εκλεστον στη βρετανική εφημερίδα ταμπλόιντ The Sun. «Ηταν καθαρή συκοφαντία και κακία. Δεν ανέχομαι trolls βιτριολικά για το μωρό μου Σοφία. Τρελάθηκα. Μην γ@μ… το μωρό μου γιατί θα σας σκοτώσω», συμπλήρωσε.

Προς το παρόν και πριν την έναρξη του ριάλιτι μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες από τις… περιπέτειες της Ταμάρα και του Τζέι.

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr