Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Αντώνης Αντωνίου: Έχω ακυρώσει παράσταση για την ΑΕΚ -Φρίκη να μην μπορείς να πας στο γήπεδο [βίντεο]

Στην «τρέλα» που έχει για την ΑΕΚ αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αντώνης Αντωνίου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και γνωστός λάτρης της Ένωσης, της οποίας φροντίζει να μην χάνει τα παιχνίδια της, βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν» της ΕΡΤ1 μαζί με τη σύζυγό του, Νατάσα Ασίκη. Μάλιστα, οι παρουσιαστές τον υποδέχθηκαν με τον ύμνο της ΑΕΚ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχω ακυρώσει μια παράσταση μια φορά. Την είχα ομολογήσει την αμαρτία μου. Δεν θα το ξανακάνω. Το έκανα μια φορά», είπε αρχικά ο Αντώνης Αντωνίου, ο οποίος συμπλήρωσε: «Είναι φρίκη να μην μπορείς να πας στο γήπεδο. Είναι πολύ κακό συναίσθημα να θες να βρεθείς κάπου αλλά να έχεις ιερή υποχρέωση να είσαι κάπου αλλού».

Όσο για το αν είδε Μουντιάλ, απάντησε: «Από όταν αποκλείστηκε η Βραζιλία είδα μόνο τον τελικό. Τσαντίστηκα πολύ, σαν να έχασε η ΑΕΚ. Είμαι Βραζιλία και ΑΕΚ».

Για το καινούριο γήπεδο της ΑΕΚ, όπου βρέθηκε και ως παρουσιαστής των εγκαινίων μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη, ανέφερε: «Είναι υπέροχο. Συγκινείσαι, δακρύζεις, σκέφτεσαι, ονειρεύεσαι, παλεύεις, είναι σπουδαίο πράγμα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ανεξάρτητα από την ομάδα που είστε, να πάτε», προέτρεψε τους παρουσιαστές και πρόσθεσε: «Είναι σπουδαίο γήπεδο».

Φώτης Σεργουλόπουλος: Είδα στον Αντώνη Αντωνίου τον μπαμπά μου

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την Νατάσα Ασίκη και τον Αντώνη Αντωνίου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξομολογήθηκε πως «έχουμε συνδεθεί παλαιότερα με μια συνεργασία που είχαμε κάνει στις αρχές του ’90. Είχαμε κάνει τότε μια σχέση οικογένειας. Για τον Αντώνη περίμενα να είναι ένας σκληρός άνθρωπος, αλλά συνάντησα έναν άνθρωπο τόσο τρυφερό. Είδα στον Αντώνη τον μπαμπά μου, χωρίς να έχει την ηλικία του πατέρα μου, με είχε σαν παιδάκι του».

«Είχαμε πάει μια περιοδεία, είχαμε κάνει ταξίδι μέχρι την Αλεξανδρούπολη, είχαμε πάει μαζί στη Σαμοθράκη, είχαμε πάει μαζί σε στρατόπεδο και παίξαμε στην Αλεξανδρούπολη», πρόσθεσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τον είχα όμως για σκληρό γιατί, ναι μεν είχε κάνει την “Παραγγελιά”, αλλά είχε κάνει και μια μεγάλη θεατρική επιτυχία με τον “Φονιά του Μήτσου Ευθυμιάδη”», πρόσθεσε ο παρουσιαστής, για να συμπληρώσει με χιούμορ ο καλεσμένος του: «Είχαμε σκοτώσει και καμιά εικοσαριά με τον Πάνο Κοκκινόπουλο στον Κόκκινο Κύκλο. Όλα μαζί».


Πηγή